Nekem hetes időtávban hiányérzetem van a 14920-14945 sávra. Valszeg 145xx nél kisebb pakkal bepróbálkozok, am pedig továbbra is 315, 280, 060 on állok.
Az elemzők csak kullognak az események után, olyanok kb, mint egy 200 napos mozgóátlag:)
Na és persze korán sem az az érdekük, hogy a kereskedőket, befektetőket jó tippjeikkel ellássák, azaz pénzzel megtömjék a zsebüket.:D
Bizonyos események mindent felülírhatnak. Ami ma lehetetlennek tűnik, holnapra akár rémálommá is válhat. Úgyhogy bármi bármikor megtörténhet a pénzpiacokon.
Lásd 2007 szept. végén (31.000)senkinek még a legperverzebb gondolatában sem merült fel, hogy kb. 1 év alatt 8.200-ra zuhan és még harmadát sem fogja érni. Vagy az OTP mégdrámaibb esete 11k magasságból 1230 körüli szintre esett 1,5 év alatt!
Szóval az INA sorsa sem rendeződött még, olajár sem mutat jelenleg túl fényesen, a finomítói marzsok jelenleg történelmi magasságokban vannak, usa kamatemelések látótávolságban, és ami ma még nem látszik. Úgyhogy csak óvatosan a kijelentésekkel, no és a kereskedésnél sem árt résen lenni. :D
Sajnos egyet kell, hogy értsek, eddig úgy voltam, hogy a 14 alatti vételek nagyon jók, mindegy, hogy mennyivel 14 alatt, most lassan ugyan ezt gondolom a 14.5 alattiakról...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.