10600-ról teljes tőkével vagy az csak a legalsó pakkod? Azért az kicsit hihetetlen hogy valaki pont az alján sikerül all-in-t nyomnia mikor 10K alatti célárak is megjelentek.
Ertem es utana mire tenned azt a pezsgőt, miutan bekorigalt osztalékig?
En is fontolóra vettem hogy egy holnapi "csúcson" dobom, es majd ha korigalt vissza. Kerdes mennyi lehet meg a papirban osztalékig.
A vevő megveszi utolsó lendülettel amit még akart, de az eladók sem tétlenkednek s megakad az emelkedés, többnyire egy ellenállás közelében. Vesznek vesznek a vevők/shortzárók, de nem tud tovább emelkedni. Elvileg ez a 14K ilyen lehetett, de holnap elválik majd.
Elvileg ma teljesült az inverz fejváll célára, aminek a nyakvonala volt 12500, célára kb 14200
megállt ,mert bezárt e tőzsde:-) És ez a amit írtál,a tegnapi napra is vonatkozhatott volna.Azon kívül,nem tudhatod,hogy ki ,hol szállt be,de valószínű,hogy a többségnek még nincsen 15-20%-a.Szóval lehet ,hogy bukod a pezsgőt.De ez csak egy vélemény,nem több:-)
Szerintem is lesz korrekció, már messzebb zárt a napi maxtól, na meg a vevőnek sem érdeke az ár indokolatlan felhajtása.
Valamint a nagy forgalom megöli az irányt
Törölt felhasználó2015. 04. 08. 17:42
Szerintetek aki 33 DB részvénnyel " Játszik" az háttal ül a moziba?
Az vol, most már kevésbé. Jó, hogy ma nem voltam a gépnél, szerintem 13700-nál eldobtam volna, aztán vissza vettem volna napi maxon.
Végre egy durva emelkedés, amiben érdekelt vagyok!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.