Sziasztok,
tavaly elott kaptam telekom osztit, es arrol rendesen megkaptam az adobevallashoz szukseges papirokat. Tavaly a mol-tol kaptam, viszont (ha jol remlik) meg semmit sem kaptam.
Ti kaptatok mar?
Lassan pirosba viszik ma. Ez a 10600 már nem olyan volt mint elsőre hogy épp csak leszúrt. Most itt el lehet molyolni, beszaratni a népet hogy bármikor szakadhat.
Először a Moody's Investors Service vizsgálja a magyar szuverén besorolásokat: a cég Magyarország első jövő évi értékelési időpontját 2015. március 6-ára tűzte ki. A Moody's ezután július 10-én, majd november 6-án vizsgálja ismét a magyar adósosztályzatokat.
A Standard & Poor's két időpontot jelölt ki: e cég szerdán Londonban ismertetett, 2015-re szóló felülvizsgálati menetrendjében Magyarország először március 20-án, majd szeptember 18-án kerül sorra.
A Fitch Ratings is két dátumot határozott meg: május 22-én, majd november 20-án végzi el a magyar államadós-osztályzatok értékelését.
Szia Accept!
Pár hete belinkelted a hitelminősítők 2015-ös felülvizsgálati időpontjait.Sajnos elfelejtettem felírni és most nem találom ezt a hozzászólásodat.
Légy szíves írd meg újra az időpontokat.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.