1. nem szokta bejelenteni elöre mikor vesz
2. ö olcsón szeret venni ragaszkodik az 50% nyereséghez.
tehát szerintem ez nem most lesz vagy ha igen akkor egy meglévö pakkot vesz meg egy hörcsögtöl aki folymatosan gyüjtögetett.
"Tovább vásárolhat Rahimkulov. Sajtértesülések szerint 10 százalékra kívánja emelni a Mol Nyrt.-ben lévő tulajdonhányadát Megdet Rahimkulov, aki a napokban elismerten 5,2 százalékra növelte részesedését a magyar nemzeti olajtársaságban."
még mindig vészmadaraztok?
gondolkodjatok másképp, lehet ö egy projekt személyiség aki valamilyen céllal készült,
más topikra csábítás,demoralizálás vagy egy psziihológiai kisérlet.
A molról:
én azt érzem továbbra is nagy töke és nyereség átcsoportosítások vannak.
Az otp mol mtelekom, ezekben lesz még nagy játék szvsz.
Nevetséges... ő köt bele mindenkibe, és még neki áll följebb., aztán még csodálkozik is, ha visszaszólnak neki. Az utóbbi évek legszánalmasabb fórumozóját ismertem meg benned, kedves vészmadár. Nézd vissza a topicot, néhány hónappal ezelőtt, amikor nem voltál itt,és nem okádtad tele a fórumot mindenkinek a leugatásával, szuper kis drukkolós-hozzáértős-vagy-hozzánemértős beírásokkal volt tele, senki nem piszkált senkit.
Neked köszönhetően ez már a múlté.
Anno, mikor megjelentél, és elkezdtél károgni, direkt figyeltem az emberek reakcióit, és teljes joggal váltottad ki mindenkinek a felháborodását folyamatos "beszakadunk" meg "short ezerrel" meg hasonló, megalapozatlan szövegekkel. Én direkt nem írtam semmit, nem foglalkoztam veled.
Aztán elkezdtél engem is baszogatni, hogy miért írom, hogy Pestre megyek és hogy akkor megy majd föl az árfolyam? És? A mosoly jeleket nem láttad a hozzászólásaimban? És hogy mindenki más is poénra veszi a figurát? Áááá, nem, egyből belém kellett kötnöd.
Teljesen és totálisan szétverted ezt a fórumot, ha ez volt a célod, akkor nagyon sok szerettel gratulálok hozzá - azt hiszem, mindenki nevében.
"Egy levegőt szívni..." ugyanmár, annyira demagóg és gyáva vagy, hogy az nevetséges.
És most mindenki nevében szeretnélek megkérni, hogy légy szíves ne írj többet ebbe a fórumba. Keress magadnak másikat, vagy nyiss egy önálló fórumot, ahová a sok okosságodat beírod, talán találsz néhány beteg embert, akik értékelni fogják. Itt nem látunk szívesen.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.