Na nekem a telefonos ilyen, mert én lökött megszoktam hogy 1K tételeket adok.veszek
A baj ott van hogy néha eltévesztem az ár, darabszám mezőt... aztán nem 900 on veszek 1000 .et hanem 1000 ért 900-zat piacin.... évente 2-3 fricska mindig van ))
de általában jó szokott elsülni a végén
pl. a molnál vagy ricsinél nehéz lenne ezt megtenni )))
Ez a Freund nevű bécsi ipse, nem tőzssdézett ha jól tudom... legalábbis nem arról lett híres.
Nekem meg olyan szokott lenni, hogy berakok egy stop limitet hajnalban, amikor már nem is látok az álmosságtól, és csak azt felejtem el beállítani hogy stop limit legyen, ne limit... 1 esettől eltekintve mindig idejében észrevettem...
Delphi :)))))
Még az is hozzájön, hogy tegnap jöttem föl Pestre (80MRD), ma is itt vagyok, és jövő héten pénteken reggel megyek csak vissza Pécsre :)). Tomi/Bp-indikátor.
Tök mindegy hogy hívják ki veszi, és kinek. Lényeg hogy veszi. Tehnikai alapon is jól néz ki a helyzet. Én pár napja eladtam a MOL-omat (osztalék után), ma visszavettem, egy okból: Anyám eladta az ő pakkját (10 hónapja tartotta). Ez 100%-ban bejött eddig.
10% plusz mindig megvolt rövid távon( 10 nap), hosszabb távon (fél év) +50% is...
Matgab eladása csak hab a tortán.
Nem túl racionális indokok, de eddig mindig bejött!!!
annak, aki szerint nem foglalkoznak ilyen kaliberű politikussal és kis hazánkkal :o)))
nem árt némi történelmi alapműveltség ... bocsi :o)))
kis hazánkkal mindig és mindenki foglalkozott európában, az a elyzet, hogy stratégisi helyen fekszik, régebben stratégiai aranykészletei voltak (pl. Erdély), aztán meg élelemmel látta el pl. az oroszokat - de ez csak egy töredékek töredéke :o)))
kis hazánkat a legtöbb esetben a történelem viharaiban sodródó és megkapaszkodni próbáló bábkormányok irányították, néha voltak olyanok is akik nem saját érdekből, hanem tényleg a haza javára próbáltak talpon maradni.
gyurci tipikus bábkormányfő :o))) nem ő a lényeg ... kirakati m...... akinek megadják ami kell neki, a fontosság és a teljhatalom érzetét :o)))
a mol pediglen stratégiai cég - nem fejteném ki, hogy miért, akik nemcsak óbégatni járnak a topikokba, azok talán tudják - a legfőbb kérdés ma a világon az energia, európában meg kiváltképp megy erről a vita, főleg a gáz körül.
ez egy nagy orosz sakkjátszma, ahol az orosz medve a király, a mol pedig a királynő.
egybibi van, hogy az eu is a molt szemelte ki királynőnek :o)))
aki tud sakkozni, az le tudja játszani fejben előre ezt a játszmát.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.