Kedves besze,
részemről a maximovális megbocsátás. :)
Ellenben Mollynk kőkemény 22100 :(
Aki esküszik a TA-ra és szeret a görbékből jósolni ime egy finom feladat, még nyitás előtt. Aztán csekkolhatjuk a megoldást.
Szóval olyan iskolapélda szerűen áll az AMD tegnapi görbéje, hogy kíváncsi lennék ki hogyan oldja meg/fel a gyertyák állását. Azaz pillanatokon belül mi várható az AMD-nél.
Mert hogy lesz valami nagy csihipuhi az valószínűnek látszik.
az idézet nem bpmcwap-tól hanem Maximovától volt ha jól emlékszem
Szal mindhárom érintettől bocsánatért esedekelek és mai napra letiltottam a Mehet gombot
Illetve bpmcwaptől való idézet néhány space volt idézőjel nélkül és "..." al jelöltem, hogy idézet Maximovától, Ti nem ezt a rövidítést használjátok hüjék???
Idézet a múltból bpmcwap től:
"Ő - többek között -azt mondja, hogy azért árul el nyíltan tőzsdézési metódusokat, mert azzal, hogy eltanulod (vagy sem) nem vehetsz el tőle semmit. Ő megkeresi a napi 5-10K dollárját és csók. "
A tancs táblázatból a jelenlegi árfolyamhoz viszonyitott 3-3 szint.
A tancs táblátaról bővebben: link
A teljes tancs táblázat: link
köszönet érte tancsnak és ny.jánosnak!
"Miért nem lehet regisztrálni a cápán telefonszám nélkül?"
Azért hogy elrettentő legyen a kamu usereknek, azért hogy aki nem válalja magát az ne férközhessen be a belső körökbe, azért mert a tozsdecapak.hu közösségi portál, azért hogy ne legyen tul sok tőzsdecápa, mert ha mindenki tudja a tuti az már nem tuti hanem tény, ha viszont tény akkor már megtörtént ami pedig elmult az mult idő, mi a tőzsde pedig köztudottan a jövőt árazza...
fade,
Jó a kérdés.
Pont erről polemizáltunk itt egy "kicsit".
Vajon miért van az, hogy amikor kedvező jelentést tesz egy cég, akkor igen sokszor máris lezuhan az árfolyama vagy jobb esetben ott marad ahol van?
Az AMD-nél most nem a gazdasági mutatók játsszák a főszerepet, hanem a paradigmaváltás és a bejelentett grafikuskártya és többmagos procik fejlsztése, valamint olyan cégek közös platformra lépése, ami giga erőket képes mozgósítani. A reptér várlásról már nem is szólva.
Szóval megy a habverés/átverés és az NYSE-n a topon van a forgalmát tekintve. Őrült mennyiségű pénz forgott belé.
Akár valósak az alapok akár az utolsó ENRON-szerű halálrúgásnak vagyunk a szemtanúi még egy ideig bizony dől(t) a lé.
úgy értettem ezt a mozgolódást, hogy szerintem lesz, amit a vételi oldal erősödéséből gondoltam, az 5 szintű könyv alapján, de lehet, hogy csak a remény szól belőlem :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.