ha annyira nagy business lenne, akkor a lukoil nem adta volna el. méretgazdaságosság szempontból lehet hogy a cseh jelenlét nyereségességét javítja, de MOL szinen szerintem nem lesz túl nagy jelentősége.
Szép jó reggelt!
Akkor folytassunk, egy kis ellenállás vadászatot.
11,700: ide esik a 4%-os kitárazás után húzható csökkenő trendvonal
12,270: A rés alja
12,289: MA50
Ilyet meg sem akarok hallani a polgármesterjelöltünktől. Biztos vagyok benne, hogy az atomfizikától a korai albán ötvösművészeten keresztül a kisállat idomításig mindenhez értesz.:)
:)
sosem szippantottam. Gyerekként nem volt rá módom. Amikor meg már lehetett volna, több eszem volt annál. Az alkohollal meg úgy vagyok, mint sokan a viccel. Szeretem, csak nem értem. Illetve, szeretem, csak nem bírom. :) Úgyhogy ez sem játszik.
ebben nem vagyok otthon. Viszont a napokban valaki írta, hogy a hozzáadott adalékon múlik, hogy mennyit fogyaszt a motor. Mint írtam, nem vagyok jártas a témában, de azért erről így is kijelenthetem, hogy nagy tévedés. Az adalékon nem igazán múlik a fogyasztás. Persze, ha jobb a kenése a dugattyúnak, akkor elvileg kisebb a súrlódás, így a hatásfok növekszik. De egy jól beállított motornál négyütemű motornál az üzemanyagnak nem sok szerepe van a kenésben. Sokkal fontosabb, hogy a finomított olajszármazék ne tartalmazzon mindenféle "szemetet", mint pl a víz, amit előszeretettel kevernek a kutakon az üzemanyaghoz. Ugyanis szinte semmi gondot nem okoz egy csekély víz, azon kívül, hogy rontja a hatásfokát a motornak és javítja a nyereséget a benzinkútnak.
De, mint írtam, nem értek hozzá. Még az is lehet, hogy hülyeséget beszélek.
Én egyáltalán nem csodálkozom. Még valami komoly, nagymúltú és hiteles ajánló szervezetet kellene találnod, mint a Kétfarkú Kutyapárt, és aláírnám a jelölő ívedet meg rád is szavaznék. Elég volt a "politikai Miki egerek" uralmából.:)
megígérem, hogy novemberig mind a három nagy hitelminősítő felminősít. A MOL-t pedig különösképpen. Miért ne? Csináljuk meg! Csináljuk együtt! Ne várjunk novemberig. Nem is egy, hanem legalább két fokozattal emeltessük fel! Meg fogom védeni a MOL részvényeseket ha akarjátok, ha nem (ha nem akarjátok, akkor akár ronthatunk is rajta).
Ha mégsem leszek főpolgármester, akkor meg b@sszátok meg! :)
egyébként azt hiszem, hogy ez a Fidesz győzedelmének a titka is. Kurvára nem érdekel senkit, ha valakinek szivacsból van az agya. Ha többi még ennél is sokkalta hülyébb. :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.