Erre nem lesz add el a hírre, sőt! Jönnek a tőkeerős alapok akiknek venniük KELL, mert mert befektetésre ajánlott ország papírjaiból tartaniuk kell a portfoliojukban. Kisöpörnek minden shortost akik összefossák magukat a reggel 5-10%-s réssel felfele nyitó papírok láttán.
hát igen ezt mondom én is h akkor papírba kell lenni...mondjuk itt az add el hírre sztem nem fog játsszani akkora tér van felfelé főleg teloba, molba...másba annyira nincs...de mol 17-19 simán telo 450-500
akkor csak arra utaltam h láttam már h milyen mikor hiába akarsz nem tudsz venni mert 100 pontokat ugranak a részvények mol...annyira vesznek mindent...több ilyet is láttam már...felminősítéskor ilyen lesz egyszerűen hihetetlen annak aki nem látott még ilyet...erre céloztam...nagyon durva...olyan rések lesznek h ihaj...főleg ha külföldről is venni kezdik a bétet...
számomra nem is kérdés:), hogy tartom, oszti után olyan szuper lesz a beker áram, hogy már nem is hiszem el:), hogy ennyiért tudtam venni egy ilyen értékes cégből -> öröm - bódotág.
egyetértek aki elkapta a mol v a telo aljat és kisbüfi...nem tudom van e ilyen azt hozzá véve h nem is adta, adja el korán...szinte pszichésen netbroki mellett lehetetlen...(ugye ha netbrokid van naponta nézed)
Persze azt se felejtsd el, hogy egy nagy adag türelem, és önfegyelem szükséges hozzá(ami azért keveseknek van), hogy ne akarj minden áron pozícióba lépni. Embert próbáló feladat, még ha rém egyszerűnek tűnik is elsőre.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.