Ezek nagy része shortázrás 1. köre .... itt még beültetnek, majd tolják tovább lefelé... a cápák nem itt veszik majd meg.... 41 000 - 40 000 között ...addig meg szépen leverik ....
Van egy olyan érzésem , hogy záróban durván le fogják verni, lehet , hogy tényleg annak lesz igaza aki azt említette , hogy 40-ig lemegy; az azért már fájna nekem is :(
Te nem érted. 44000-44500 körül habzsolták legutóbb, valahol 2200-2500 Ft értéken, kb. elment 47000-ig, direkt nem 47400-at írtam, számolj CSAK 47000-el. Az +2500, direkt nem 44000-47400-rel számoltam az meg +3400. Tehát 2200-2500-ből, ezek a vételek +2500-al dupláztak. DUPLÁZTAK! Érted? Dupláztak. De nem, a dupla kevés. Ha te dupláznál, te kiszállnál? Most ha azt írod kb., hogy jobban örülnél a maradvány 730-nak, mint az 5000-es kiszállónak, akkor tapsolok. Ezt írtam, a TL SOLD OUT FULLRA! KO! egy hülye sem adta el. Hülyének tartom őket? Hülyének. 730 vs. 5000. Peterbond logikája szerint 5-ből 3-4x bejött, 1 bukta. Hát ez most az 1 bukta. Itt akkor van baj, aki először játsza meg, és hisz a mesében, a 53k csoda aranytyúknak, és nem a 53k jön vele először szembe, hanem a 730-as maradvány. Nagyon ideálisan 2200-2500 körül vett és 730 KO, 1/3 tőke maradt Ha kicsit jobban megelőlegezte a vételt: amit írtam: a kibocsátás napján - itt a fórumon "PÁNIKSZERŰEN"!: NEM TUDOK VENNI!!! ORDÍTásokat lehetett olvasni, NEM TUDOK venni - 3000-3500 körül is már simán csipegették, akkor itt 80%-os tőke bukta van, a kitartóké. Én leírtam: 41000-ig most már lenézhetne, semmi értelme nincs tartani a 44k-t, elbukták, game over, tolják tovább most már, ha belekezdtek.
Na komolyan mondom, itt én vagyok a befplyásoló tényező ; amint veszek lefordul keményen . Legközelebb amikor veszek szólok itt a shortosoknak , hogy na akkor most mehet a short :) ( a nyereségből meg majd passzolnak egy kicsit , ha rendesek) :)
Ja bocs, a vételi erő hiányzik, de az nagyon. A SOK ücsörgő TL várja a toligálálást, amikor is 1x majd mindenki ki akar szállni, pont ezért nem fogja elérni a célt.
Csak az vigasztal hogy nem egyedül néztem be a 123-at ... ma reggel még nem az árjegyzőnek adtam el ... ha megmondod hol fordul akkor most eladom az összest....
Ja es talan elkerulte a figyelmed hogy irtam mar hogy tobb shortom volt nekem az elmult 2 hetben mint neked. Mondjuk en azert a nullanal tobbre gondoltam nalad de mindegy.
Hazaerek kikeresem es leirom peldaval. Alapbol hulyeseget beszelsz mert meg tl123 bol is irtam be direkt peldat amikor eladtam ( koran is ) es ma is irtam hogy hetfon a hir kijovetelekor adtam a felet a 123 nak.
Te most ezt direkt csinálod? Többen elmondták már minimum 30szor, hogy azért nem adja el senki az olcsóbb tl-eket mert nem tudjuk visszavenni. Ha nem 100ezer db-ot adna ki az erste hanem korlátlan, akkor eladnám simán mert tudom hogy vissza tudom venni. A lényeg, hogy akkor nem tartaná senki amikor komolyabb esés van, hanem eladnánk és visszavennénk ahol jónak látjuk, kereskednénk vele ahogy normális.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart 14:15 & 14:30 a fasza USA adatokra repült egyet, ami már a múlt, mert napi min. USA meg ATH-n virgonckodik, ütésálló. OTP -10%, szarul állnak a lapok.
OTP részvényesek ide!