Van okunk az aggodalomra, egy ilyen nyilatkozat nem jelent semmi jót, főleg, hogy érthetetlen módon már 3. hónap stagnálás volt. Utólag minden világosabb lesz.
szvsz. A pénteken általam jelzett második ellenállási szintet (46.170-46.290) elérte a mai napon, s majd 46.290-ről lefordult az árfolyam. Igazából lépcsőzetes csorgásra számitottam mára, ennek megfelelően állitottam be a short eladást 2850-re, de közben jött a hir, ami számomra meglepő volt, igy korai volt az eladás. Nagyjából 44.060 és 44.700 között nagyon izmos támaszt vélek (innen akár fordulhat, ha megjelenik a vételi erő, illetve ha a következő napokban megjelenik egy pozitiv hir), de alatta elég nagy "légüres tér" mutatkozik. A következő általam azonositott támasz szintet most mellőzném... Disclamer: az általam most is és korábban is leirtak kizárólag az én magánvéleményem, ami nem alkalmas szakmailag megalapozott befektetési döntés meghozatalára.
Szerintem se minősitenék le. Éppen kiesik az Orosz szál ami miatt sokan még mindig kerülik az Otp-ét, külföldi nagyok ,persze az a pénz hiányozni fog de idővel lehet potolni ami baj inkább milyen áron szál ki ,biztos nem jó áron.....
Én csak leírtam hogy ő mire gondolt. A cég 1100 milliárd nyereséget termelt 2025-ben. ebből 200 az orosz volt. Ha 1100 milliárd nyereségre 45.000-es ár dukál akkor a 900 milliárdos nyereségre ( 20%-al kissebb ) ő 36-37.000-re becsüli az árast ( 20%-al kissebb ). Így jött ki a 8-9000. Ő nem eszközállományból indult ki hanem a kieső nyereségből.
még 8700 ért csak hogy tudd most már látom,hogy szakértő vagy de javasolnám gyakorolni a szövegértést tőmondatokkal kezd nem lesz annyi kudarcélményed talán
OTP részvényesek ide!