Én látok különbséget, magamat nem látom ott, vagy csak ritkábban. Megmaradtam itt szófosó - menthetetlen - mentálisan sérült - tagnak. Itt kicsit jobban elengedem magam, jobban spekulálok, oda már csak a "szummát" írom, ha írok is. De, ettől függetlenül, itt is próbálom visszafogni magam, mert itt is ez a kérés. Én nem vagyok sem pannacotta, sem Joker. Pozitól függetlenül tippmixelek. Szoktam mondani: az olaj mutatja az irányt, átmenetileg. Ma, mint írtam, +1% -al indít mindenki, mert az olaj GAP UP-ból beszakadt. Öröm és boldogság. Valójában a Brent tartja a 100-at, arra fele szűkül, csökkenő ék alakzatban. Ha nem lesz béke, jön a trendszerű kitörés, kitalálhatjátok, hogy merre. Ha mégis béke jön, akkor a TS-nek aznap meszeltek. Irán szerint USA támadást tervez, a körülötte lévő országok segítségével, együttesen. Ha támad: meglesz a válaszcsapás, Irán ezt mondja. Eközben letettek valami béketervezetet az USA asztalára, amit Trumpnak csak alá kellene írnia, de olyan feltételekkel, amikbe Trump biztosan nem menne bele, max 1 napra, "szerintem béke", tőzsdék miatt, másnap meg támadás. A megszokott TACO f@szság.
DAX +1%-os pattanás a pénteki záróhoz képest. OTP +1%-os pattanás a pénteki záróhoz képest. Valószínűleg az átsúlyozás okozott egy átmeneti nagy esést. USA +++++++++ a világba. Én amúgy emiatt tartok egy komolyabb lejtmenettől, hogy USA mindig képes a menetelésre. Még a FED kamatemelés is úgy lett előadva, hogy pozitív. Aztán jött a BoJ, az is pozitív, merthogy a jegybankok urai a helyzetnek. Én meg úgy látom, hogy ha előbb emeltek volna kamatot, nem most, akkor az USA 10Y papír nem ment volna fel 4%-ról 5%-ra, hanem egy köztes értéknél már megakadt volna. Mint amikor Matolcsy rákényszerült a +400 bp ballon emelésre, hogy megállítsa a szétszakadást, kényszerből emelt, mert bedöntötték volna a piacot nálunk. Szintek. 45900/46000 - 46400 - 46580 46780 fölé kellene visszamenni, erőből.
Bocsáss meg de jelenleg nem látom a két topic közötti különbséget :( metamorfozerek újra alakulnak más néven és kicsit másképpen csinálják ugyanazt .... ez nem a re hibád a rendszer rossz.
Nagysokára. Külső moderátor. Vagy másik topic miatt a teljes fórumról. De lassan visszatér Joker koma. Mi lesz itt akkor. Folyamatos hiszti hogy mikor esik már, mért nem esik eleget. A mi is lett meghatározva ma? 23 ezres célárra. (Panna_cotta elemzőház legfrissebb otp célára). Illetve az elérhető maximális határ 47500. Remélem ezt most a bálnák közül is olvassák páran. És már csak azért is odapirítanak az árfolyamnak. Fel irányra gondolok.
Látom ez a joker elég nagy hatással volt rátok. Még most is erről beszélnek az OTP árfolyam helyet. Közben már régen egy szigeten nyaral és költi az OTP shortos profitot. Középföldén érzem magam, de lehet hogy csak Balin miatt. Féltek hogy Szauron (joker) visszatér megshortol mindenkit, és már minden nickben ezt látod. Ha lenne stilusa bitos nem egy nöi névvel térne vissza. Hanem pl "Shorturon." vagy "MOLdor" esteleg "MOLgoth"
OTP részvényesek ide!