Vicces vagy te :) szoval szerinted bearaztak olyat aminek eleve nagyon alacsony valoszinusege volt ? De ha be is araztak , az egesz kamatstop kb 20 mrd koruli hatasa van egesz evre. Na de osszeomlast vartak az emberek tegnap ami viszont latni bank indik zoldek , futik zoldek , olaj tegnap esett es most stagnal.
Joker te nem tudsz mit eladni hisz mar 45500 nal SELL SELL SELL ment a reszedrol. . Aki tenyleg hiszi hogy ettol esni fog annak ott a ts potom 1200 on ha jol emlekszem. Tobb tizezer darab szabad belole ha jol sejtem. Hajra. En azert nem vennek belole :). . Aki azt hiszi hogy komolyabb befektetok ne tudtak volna mar eddig is ezt az infot de par kisbefekteto meg elottuk olvasta az inforadioban az meg ultra naiv.
Gemini szerint marad, mert nincs megállapodás a ... nem tudom kivel kellene megállapodni ... tőlem kivezethetik .... és köszi az 5000Ft diesel támogatást sem kérem. (Bent áll a garázsban 105LE-s és havonta egyszer használom ha 300km-nél többet kell menni ... de Debrecenbe már vonattal mentem ...
OTP részvényesek ide!