Jajj gyerekek, mint amikor az óvodástól elvesszük a kiflit. hÍvjátok már fel az Erste-t,h mi a tosz van az TL 123-al:D Azt fogjátok mondani, Áldás Békesség, a remény hal meg utoljára. BE vagytok pánikolva,h nem tudtok olcsón 4000-ért certit venni, aztán 2 hét múlva lehet,h fáradhattok az Úr asztalához az 500-900ft-os maradványért fohászkodva, hogy ne full tőke veszteség legyen 1 Ft maradvány-adománnyal.
én kb 10:06 és 10:10 között. 1000 darabokat meg egy 1900-100-as darabot. De csak nbetes netbrokeren ment. Se kötéslistát semmit se láttam. Csak beírtam egy árat és reméltem teljesül ( OTP aktuál ár minusz 42000 és rádobtam 100 majd 200 forint puffert. )
Én mára elköltöttem az összes látrám :). Vettem részvényt 46000-ért, tl123-at 4300 ért és bux 2612-őt is. Meglátjuk mi lesz ebből. Ma már nem dolgozom többet, mert nem maradt befektethető forintom :)
megint..... 420.... 1000 sell egyben .... 280on lettünk..... szerintem most több robot is opperál a háttérben sorban jönnek a szemre eléggé konstans tranzakciók másodpercenként
Azt várnád hogy a többi tl ben legalább van forgalom. Ahogy mennek át a 123 ba. De tl110 felett 0 ott is az eladó mennyiség. Még certikiadás napján se lehet venni. Új pénzből veszik. Ez egy pilótajáték. Hogy is hívod te, Alanfed?
valaki nagyon manipulálja az árolyamot..... megyünk fel majd bumm 1100 öntés .... vagy nagy eladó, vagy valaki nem akarja felengedni..... de valami sunyiskodás van tuti
OTP részvényesek ide!