Köszönöm, hogy megosztottad anno a MOL-topicban is. Nem tudom hányan figyeltek rá, én igen. Gratulálok! Ez kalap emelést érdemel. Elnézést, hogy itt! Már megyek is.
Én kiszáltam, Mol, otp ment a levesbe az otp-t túl magasan kezdtem újra építeni a poziciókat így inkább elvágtam és várok. Szvsz szeptemberben kellene indulnia a köv menetnek. Addig újra értékelem mit hova. Ki mit lát, merre tovább ?
molban nagyobb a forgalom mint nákunk.... kvázi ezért gyengélkedünk épp. Húzzák a molt mint a rétestésztát, előbb utóbb vége a dalnak és jön vissza a tőke ide. A gond az iráni háború által hajtott magas olajár. Amig magasan ragad az olajár az az olajcégeknek kedvez
A gaz es energia arak eddig is csak a lakossagnak volt alacsonyabb aron, az is csak egy bizonyos (alacson) mennyisegig, de a valalkozasok az orbani "piaci" aron kaptak az energiat, raadasul szijjarto a 2022-es legmagasabb aron "intezett" gazt magyarorszagnak, szoval energiaár oldalon nemsok valtozas lesz. A kulfoldiek meg epp az orbani adok miatt voltak olcsobbak, mivel a magyar vallalkozasokkal orban annyi adot fizettetett hogy versenykeptelenne tette őket a külföldiekkel szemben. Kikezdhetetlen logikád szerint meg a piaci aron valo kereskedes egyenértékű a ner tetvek lopasával, mert a lakossag igyis ugyis szegeny marad. Mégha gazdasagilag igy is van, az embereket sokkal jobban irritalja ha azert elnek szarul mert a meszaros, tiborcz, matolcsy, lazar, szijjarto, rogan, stb. féle ner tetvek kilopjak a szemuket.
OTP részvényesek ide!