fel le ugrálunk.... most épp 870 megint..... nem tudom mi lesz..... usa indik elég pirosak. Az érdekes lenne ha innentől ugrana meg hirtelen az árfolyam hogy eddig lehúzták, certi se jött.... fel is le is kb üres a könyv
Azért ez elég komikus. Vagy inkább tragikomedia. Se a beadó fél, se a befogadó nem látta az elírást? Az adatrögzítő? Mindenki vakon volt? A havi bérüket megvonnám. De mindezek után nincs egy közlemény? (vagy csak mi nem láttuk?) Ez de gáz!
Az adott tf-en egy kanócról nem tudhatjuk, hogy egy pillanatnyi állapot, vagy érdemi ideig fennállt a gyertyatesten kívüli állapot az időalap alatt, ezért vagy alacsonyabb tf-en egyedileg is megvizsgáljuk vagy vállaljuk az esetleges téves megítélés kockázatát.
Mivel a támaszokból és sávokból nem vonhatunk le egzakt következtetést, talán mindegy, hogy figyelembe vesszük -e vagy sem (én figyelembe venném).
Ha fontos, akkor a napos charton viszonylag pontos lehet lehet pl. a 30 perces vwma(close,16), mint tipikus árfolyam alapján berajzolt vonalak alkalmazása, vagy egyszerűen: alacsonyabb tf-en kell behúzogatni a vonalakat. A discord-ra tettem neked egy képet is!
ezért vettem is fedező shortot..... innentől sok múlik az olajon, ha tovább emelkedik eleve lefelé tartunk majd. És a tata egyelőre arcoskodik megint nem csitít...
OTP részvényesek ide!