Tőkeátétttelesen a MOL húzza a BUX-ot, a BUX kicsit húzza az OTPt, vagy legalábbis esni nem hagyja Mintha egy ideiglenes srv-t kapott volna hátszélnek az OTP, fogd fel így. Jövőre az idei GYJ-ket kell alapul venni, és idén nagyon erős lett a forint. Így tehát ha mostantól gyengül egy kicsit, akkor min. hozzák (OTP Richter) az idei gyj szintet, vagy innen könnyebb lesz pattanni, ugrani. Ft-ocska még gyengülget is, 3-4-5%, akár, rögtön javulnak majd az OTP leányok is. Várom a TS KO-t, mint mindig. Túl közel van.
Ja persze hogy nem :D Olajcégnél dolgozok, az olajárat kb naponta figyeltük a dízel üzemanyagár miatt :D Olajcégek rekord vagy rekord közeli profitokat hoztak mint a orosz ukrán háború elején..... nem tudom kérlek emlékeztess mi is történt amikor visszaesett az olajár ? A mol rakétázott vagy oldalazott évekig ? :D
menj már át a molba is ahogy Balin kérte és írd már le hogy az iráni háború végeztével az olajárral együtt beszakad a mol árfolyama is , őket nem félted?
Ti meg mindig csak a pozitív híreket öntitek ide, így nézve én vagyok a tőkesúly, a horgony, ami kicsit szinten tartja a longos eltúlzott várakozásaitokat, különben úgy repülnétek az OTP-vel, mint a Zeppelin. :D
Gooogle a barátod: A balti államok (Észtország, Lettország és Litvánia) tartanak Oroszországtól a történelmi múlt, a földrajzi közelség és az ukrajnai háború tapasztalatai miatt. Félnek egy esetleges katonai agressziótól, a határok menti provokációktól és a hibrid hadviseléstől, ezért erősítik a védelmüket és számítanak a NATO elrettentő erejére. [1, 2, 3, 4, 5]Főbb aggodalmak és okok
Földrajzi helyzet: Oroszország és a fegyveres konfliktusokban vele szövetséges Fehéroroszország szomszédsága, valamint a stratégiailag sérülékeny Suwałki-folyosó.
Hibrid fenyegetések: GPS-zavarások, kibertámadások, határon átnyúló migrációs nyomás és a kisebbségekkel kapcsolatos provokációk.
Katonai átcsoportosítás: Az ukrajnai harcok lehetséges befejezése utániorosz csapatösszevonások félelme a térségben
Balin.... azért segítek .... a mol csúcsok nézése addig tart max amig tart az iráni háború. Amint vége az árfolyam lemegy a pincébe .... egyértelmű hogy az olajcégek profitja felrobbant a magas olajárak miatt, de már a harmadik negyedévben is alacsonyabb átlagos olajár volt..... ha vége ennek akkor megy lejjebb.... 70 dollár meg az alá..... akkor a mol nem a csúcsokat fogja nézni :D Sőt esetleges szankciók esetén szerencsére a NIS se másfajta hanem orosz olajat dolgoz fel ergo még keményebben érintené a molt.... hozzátenném az új célár mennyivel? 500 forinttal magasabb mint a mostani árfolyam ? Nagy rallit vetít előre :D Szerintem lesz még ez az árfolyam 4400 alatt is nemsoká :D
Valahogy sikeresen meglátod a negatívat rögtön :D A luminor vétel nem elhúzódik, hanem szimplán nem rövid folyamat a jóváhagyás..... azóta hallottál óriási félelmekről ? Én nem.... amerikai tulaj szóval ha az amerikaiak jól vannak vele szerinted a többi beleköt? De tovább megyek ukrajnának nincs baja az otpvel , majd a baltiaknak lesz? Ez ilyen időhúzás max, zaj.... tudod kinek van orosz kitettsége? a molnak :D konkrétan az olajának a kétharmada onnan jön ..... na az kitettség....
"Luminor vétel elhúzódása miatti aggodalom" Ha nem engedélyezik a vételt? Volt már ilyen a pop-szakmában, oroszt kitettség... a hír megjelenésekor rögtön ez volt az 1. reakció, nem tőlem, hanem a baltikumtól. Látod, hallgatás van, vagyis fals hírkeltések sorozata. Legalább úgy,mint Trump: lefújom a támadásokat. 07.30. Amikor a longot kell támogatni, mindenki rózsaszíin unikornis jelmezben van.
OTP részvényesek ide!