Igen, annyi mindent olvastam hajnalban az otp- rol, hogy mar nem emlekeztem, hol futottam össze az uj srv kerettel. Koszi, hogy betetted ide, szerintem erről meg nem beszéltünk itt a fórumon. Srv folytatodik!
Nem tudom, ez hogy működik pontosan, szöveg alapján OTP megkérte az előzetes engedélyt, MNB engedélyezte. Gondolom az OTP bejelenti majd, amikor elindítja a programot. (ha évi ~250 kereskedési napot veszek, kb. 220 millió/nap, ha a jelentések előtti tilalmi időszakokat meg egyebeket nem számolom)
Erre gondolsz? ;) "A Magyar Nemzeti Bank H-EN-I-194/2026. számú határozata az OTP Bank Nyrt. számára elsődleges alapvető
tőkeinstrumentumok visszavásárlásának általános előzetes engedélyezése tárgyában
Az OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16.) ( Bank ) által benyújtott kérelemre indult eljárásban a
Magyar Nemzeti Bank (székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 8-9., telephely: 1122 Budapest, Krisztina körút 6.)
(MNB) az alábbi
h a t á r o z a t o t
hozza.
1.
Engedélyezi a Bank számára egyedi és konszolidált szinten 2026. június 27. napjától 2027. június 26. napjáig
terjedő időtartamra elsődleges alapvető tőkeinstrumentumok (saját részvények) visszavásárlását oly módon, hogy
ezen általános keretengedély terhére megszerzett saját részvények beszerzéskori piaci áron számított értéke – vagy ha
az akkori piaci érték alacsonyabb a névértéknél, akkor az összesített névérték – bármely időpillanatban legfeljebb
55.000.000.000 Ft (ötvenöt milliárd forint) lehessen, és amely összeg nem haladhatja meg ... ... Budapest, 2026. június 26." . https://hatarozatkereso.mnb.hu/Home/Download?uid=81600762-5bdf-4b4e-a8d1-e7b97696f07e
OFF!"Már Viktor idején is jelezték, hogy nem fair.": két szotyi között a lelátón.... Vicc! Nem az adók jogosságát v. jogtalánságát vitatom,hanem az eljárást..De azt nagyon! ON!
Csányi (no meg Hernádi): viktror beépített taposó aknái....Roppant szívesen megkérdezném tőlük: viktorral szemben miért voltak oly nagyon megértőek? .......
46550 dupla alj-tripla alj, amig ezt támasztják, tartják, senki nem adja el ez alatt, ahhoz eladó is kell, addig long. ezt írom napok óta. a picit nagyobb esés ez alatt elképzelhető, addig nem.
EUR HUF 400-360 - 10%. Nem tudom a leányok számait, de ha 400 MRD Ft-ot hoztak Ft-ban, a devizahatás miatt valójában 440-et is hozhattak volna. ez a devizahatás. Azóta? 348-362, +3-4%. Ezért fontos a devizahatást kiemelni, mint negatív - talán átmeneti tényező. Ha a HUF megtalálta az alját, a 348-al, és inkább felfele nézelődik, akkor véget ért a negatív időszak, és jön a klasszikus , bár lassan tempóban : Ft gyengülés, ami ismét növelni fogja a leányok bevételét, Ft-ban. 348-362: 4%. Vagyis ezt kihangsúlyozva, kb. hozta a vártat.
OTP részvényesek ide!