Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Thrawn
Thrawn vasárnap, 11:32
Előzmény: #1332853  error
Szinteket nem tudok mondani mert sosem úgy kereskedem, de szerintem a mostani ár egy jó belépési pont, hiszen a Luminor hír bejött, de (!) az iráni háború miatt általános rossz hangulat uralkodik. Amint a háború rendeződik, emelkedés jön. :) 
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 11:08
Előzmény: #1332854  Macus
Én elhiszem azt is hogy az ATH alatt 3%-al vetted a cerit... kb 45500-es árnál ...   
de számol ki hogy már 45000-nél is veszteséges van. A pénteki 45350 előtt még pont kiszálhattál volna. Minimális nyereséggel... 
(tudom most jön az a duma, hogy te még 1 évvel korábban vetted... stb... itt a fóron bármilyen kamu belefér...  ).
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 11:00
Előzmény: #1332856  agabor
Telesen igazad van.. A rés 45000 és 45350 közti részét még nem töltötte be... Akkor meg is van a hétfői "célár'... 45000 felett automatikus short... 
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 10:54
Én mindent elhiszek.. Sőt, pont ezt tapasztalom én is. Ahhoz hogy jól el tudjam találni a napi trendet a robot megnézi a Short/Long cerzi arányt óránként. A short most már szépen pörög, de long még egyáltalán nem.   A legjobb  7 db  TL certi (tőkeáttétel és ár szempontjából) teljesen megtelt és  már több hónapja nem mozog (minimális fogalom van csak ), a rosszabbak meg napi kerekedésre alkalmatlanok.. Ki vesz 41000 ért 1.1 es certit, mikor  már 45000 ért tud venni részvényt is? A TL certik 70% halott, a maradék meg betelt... 
Így daytrade szempontjából Nincs OTP TL certi...  Ami még érthető is amikor SRV, és emelkedő trend van...  De amióta korrekció van és az SRV keret is kimerült nem igazán "racionális" piaci magatartás... 
Persze az Erste is a "hülyíti" a őket az "bika csúzli" elemzésekkel és az 50.000 célárral ahová a csúzli kilövi az árfolyamot. De ennek is megvan a racionális oka (az Erste szempontjából). Nem akarja hogy csúcson realizáljanak 6-8x tőkeáttétellel. Minél később történik meg az ATH csúcshoz képest,  annál kevesebb zsetont kell kifizetnie... Relatívan még az is rosszul jár aki korán vette és még profitot realizálhat, mert a profitjának a felét már elbukta, de még mindig hisz az 50.000 mesében. Én az Este helyében is addig nyomnál a "long" elemzéseket míg az adott árfolyam már minden TL certi átlagban már veszteséges. Addig nem "szabad"  kilépni.. Amikor a cserti vételek "átlagára" már a részvény ára alatt van akkor jönnek majd a negatív elemzések... És akkor jönnek majd a tömeges certi eladások, amikor már az Ereste is TS-s ajánlja... 
A forduló pont szerintem az ATH után a SRV keret kimerülése volt.  Az árfolyamot ez hajtotta az ATH ig amit a korábban még üres TL fel is erősített. Amikor már beteltek a TL-k már nem volt Turbó vétel... Az árfolyam elkezdett korrigálni. A korrekcióra a pontot SRV  megsülése tette fel. 
Most ott tartunk hogy kb 7x100k részvény van a TL-ben ami bármikor ráömölhet a piaca mint azonnali eladás...  Persze hogy ezért nem akarják eladni.... Egy ideig.. Lesz egy olyan kritikus ár, amit már a legtöbben nem fognak tartani, illetve a Stop loss eladások fogják megtenni helyettük... 
Csak egy kérdés: Szoltál Stop Loss-t beállítani? És milyen szintre?
agabor vasárnap, 10:10
Előzmény: #1332850  JokerWizard
"Re - sajnos a rést  a hét többi részében be is töltötte az árfolyam." Szerintem nem töltötte be.  A te ábrád szerint sem. 20.-án 45010 volt a max, azóta 45360 volt a min.
rookie654
rookie654 vasárnap, 09:22
Vannak jó pillanatai az AI-nak, de nagyon sokszor "hallucinál". Nekem ne akarjon az az AI addig befektetési tanácsokat adni, amíg arról próbál meggyőzni, h a kezemben lévő telefon, amivel kapcsolatban épp informálódni próbálok tőle, még meg sem jelent. Ha szerinte vmi még meg sem jelent, hogy tartom a kezemben, hogy írok rajta stb.? Szóval sztem ennyit a AI bef.tanácsairól is. Lehet (sőt biztos), h amihez nekünk átlag felhasználóknak hozzáférésünk sincs még nem ennyire gyagya, de ugye az itteni AI elemzések nagy valószínűséggel nem ilyennel készültek. 
Macus
Macus vasárnap, 09:13
Előzmény: #1332849  JokerWizard
Elhiszed hogy nem fognak long certibol realizalni ? :D annyira jol mukodik az ai od hogy nem josolta meg az akviziciot? Igazabol magad ellen beszelsz leirod realizalnak a long certikbol meg hogy telitettseg van mert elkelt jo sok. Most akkor realizalnak vagy vesznek? (Vennenek de nincs mit igy mondanam …. 3% al vagyunk ath alatt …. Hatalmas eladoi hullam ez , a penteket nem nagyon ertekelnem amugy se mert raktunk kivul pluszos volt minden szoval irany del vagy mivel utolso het van random mozgasok lehetnek de ennyi. Amugy meg inverted hammerunk van gyertyaban. ) legutobb is xy alhullam z csucsanak a tizedik korrekciojanak az alhullamat elemezted aztan nem jott be ;) 
error vasárnap, 08:38
Előzmény: #1332852  JokerWizard
Nem, valóban nem vennék. Bár bevallottan a kereskedéshez nem értek, csak vettem korábban pár rv-t, aztán idáig tartottam. Ahogy korábban is írtam, most full cash-ben vagyok és várok, figyelek, próbálok minél  több infót magamba szívni a döntés előtt. Valószínűleg nem csak én vagyok ebben a helyzetben, ezért várom az értelemes, építő jellegű hozzászólásokat, amik talán másoknak is segíthetnek... Köszönöm!
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 08:01
Előzmény: #1332851  error
Szerintem mindenki ezt várja, aki venni akar... Most Te se vennél a pénteki áron... 
error vasárnap, 07:31
Előzmény: #1332845  Bpali2
Engem sem zavarna, inkább venném :)
JokerWizard
JokerWizard szombat, 23:38
https://www.erstemarket.hu/tartalom/239553/bull-csuzli-otp-2026-55-napi-20260722
"Megjelent egy Bullish Slingshot a charton, amely megkapta a megerősítését, kontextusa a zöld számozás szerint megfelelő, reális elvárás ilyen esetekben az új csúcs elérése."
Re - Mindig későn olvasom ezeket... Még szerencse hogy nem olvastam kedden... 
"Befejeződhetett a korrekció, ami után visszatérhetett a trend, erre utalhat, hogy a keddi kereskedési napon réssel a “leszorító” felett nyitott az árfolyam."
Re - sajnos a rést  a hét többi részében be is töltötte az árfolyam. 
"Napos feletti idősíkon megjelent egy long indikátor-konfiguráció, amely a hét második felében kaphat megerősítést, a formáció célára 48.030-ra mutat, 60% körüli bekövetkezési valószínűséggel."
Re - Most úgy tűnik a 40% jött be... ami 45380 ra mutatott. Párszáz forint ide vagy oda... alig 8% a diffi...
"Amennyiben az 5. hullám megnyúlik, akkor lehetőség van arra, hogy a sokak által álomnak  tekintett 50.000 forint fölé is eljusson a bankpapír árfolyama a szekvencia befejeződése előtt. Ez nem elvárás, csupán az elmúlt évek tipikus OTP mozgására is tekintettel egy elvi lehetőség"
Re - Nem tudom honnan számolták a hullámokat, de az 5 csőcs az ATH-nál volt ..  Utána jött a korreckió amit még most is tart... Fura mert a belinkelt chat-on is ott van (kék V betű). Nem tudom milyen mefontolés alapján rajzol egy zöld V betűt is a csúzli fölé 52000 re ...    A bullish csúzi nemcsak besült, hanem fordítva (dél felé) sült el..  

https://www.erstemarket.hu/tartalom/239553/bull-csuzli-otp-2026-55-napi-20260722
JokerWizard
JokerWizard szombat, 22:43
Jövő heti várható OTP "időjárás" 
A pénteki "Hullócsillag" gyertya megerősítette hogy az OTP árfolyam továbbra is egy negatív trendcsatornában ragadt. Előző trendcsatornából sikerült észak felé kilépnie.
Egyértelműen az OTP  Luminor Bank akvizíciója volt a hír aminek hatására sikerült kiugrani a sávból.
Az első 2 zöld gyertya alapján úgy tűnt a negativ trendet is sikerülhet átbillenteni, de a második gyertya hosszú lefelé kanóca az eladók erősödését mutatta. Csütörtök és péntek 2 piros gyertyával pedig egyértelműen meg megerősítette a negatív trend folytatódását csak egy magasabb trendcsatornában. A pénteki sikertelen kitörés meg is határozta a korrekció B csúcsát ami az 5 csúcs alatt maradt. Az A és a B csúcs ismeretében a C csúcs az 50% Fibb szinten várható. A felső trendcsatorna középvonala és az 50% os támasz kijelöli a várható tartománytázt a jővő héten. Ha új hírek nem érkeznek, a SRV keret kimerülése miatt eladói nyomásra és medve piacra érdemes felkészülni. Az alapvető befektetői hangulat sem kedvez a háború és a olajárrobbans miatt inkább realizálás várható. A borús hangulatú kereskedés a shortoknak kedvez. A long cerzik se tudnak elég vételi forgalmat generálni a telitettség miatt, sőt már ott is realazácós hangulat alakulhat ki a tőkeáttétel miatt.   
A támaszok:  45000, 44420 , 44010 és 43450 
Kerekítve : 45000, 44500, 44000 és 43500...  
https://ibb.co/whW38rvX
maldiv
maldiv szombat, 22:25
Előzmény: #1332842  error
Anélkül hogy megnézném a chartot néhány általános dolog a bluekon kívüli világról.
Ha az osztihozamával veri már a 6.5 százalékos álompapírt akkor igen, megéri. Főleg ha az oszti ilyen május végén szokott lenni akkor oszti ár per rv ár arányosítva 10 hónapra. Ha ez több 6.5 nél, jó.
A gondom az hogy nincs hozzá certi.
Az appeninnben is hinnék innen 540 ről de tőkeáttétel nélkül pl egy 640 es felrántás is nudli. Szóval emiatt csak magyar blue. Az nem zavar ha pl csak 3x áttételű elérhető. Az is 3x annyi mint egy sima rv. Másrészt tavaly ápr 7 én is pont a 3x esek élték túl.
Amihez van még certi az arany ezüst commerzbank, lufthansa. Ezeket lehet nézni, némelyik egész kiszámítható. No nem épp a nemesfémek, de októberre nem tudok 4200 alatti aranyat elképzelni. Héten is volt már 4150 csak lebaszták vissza a startvonalra. Viszont ha megnézed a startvonalat, a 4000 ret és hogy ebben a sávban hány ezer darabot begyűjthetett már a robot akkor bele lehet látni egy felkört.
Persze ez csak esélylatolgatás. Én tartom a kemény 3 db aranyamat. Ezüstből kicsit több van. Kb 70 db. Kis tételekben csinálom de a számlaösszeg azért jelentős. Telkom a csúcson 4800 db volt. Sajnos nem adtam el mindet 2700 felett. Hülye voltam. 
Bpali2 szombat, 20:25
Évek alatt annyi de annyi “ nagy menő “ okoskodott itt OTP ügybe —> azt valahogy eltűntek .. 
Bpali2 szombat, 20:23
Előzmény: #1332837  ktamask
Amúgy nem rád gondoltam . Alanfed munkásságát véleményeztem tényszerűen, meg az ilyen Joket féle tudálékoskodás sose vonzott . Persze lehet attól “ jó gyerek” . Azon gondolkodom kinek a klónja . 👀
Bpali2 szombat, 20:19
Előzmény: #1332843  jaow
Engem nem igazán zavarna a 42640 se . 
Macus
Macus szombat, 18:27
https://www.portfolio.hu/global/20260725/oruletes-bejelentest-tett-donald-trump-harmadszor-is-elnok-akar-lenni-852006
vajon eszénél van ? az hagyján hogy nem lehet, de még a népszerútlenségével sincs tisztában
jaow szombat, 17:45
A pénteki gyertya nagyon nem kellett volna! Mivel emelkedő forgalom mellett történt, számomra most úgy tűnik, hogy kijelölt egy új lokális csúcsot és a továbbiakban is csökkenés várható. Attól tartok lesz egy újabb csökkenő impulzus lefelé, ami egy új aljat csinál majd. Egyelőre olyan 42640 környékére várnám az alját, onnan már kellene egy felpattanás. Ez a szkenárió csak arra az esetre van, ha továbbra is semmi változás nem történik és marad a "durr, durr és csók". Bízzunk benne, hogy hamarosan jön egy Taco!
error szombat, 17:19
Előzmény: #1332841  maldiv
ANY-ról mi a véleményed? Most állítólag vételre javasolt áron van...
maldiv
maldiv szombat, 16:56
Előzmény: #1332826  JokerWizard
Üdv újra a fedélzeten bro
Nálam ez most a senki földje.
43 nál vétel, 52 felett eladás. Más papírokban többet látok. Mtelnél is lehet jelentésrali.
Mol hatalmasat ment.
Duális robotot érzek a háttérben. Arannyal és olajjal játszik. Iráni háborús hírre veszi az olajat. De mintha nem lenne nála cash, csak úgy tud venni ha előtte zár egy arany pozit. Így ez a 2 egymás inverze. Az arany pakkja pedig lehet hogy arany és ezüst vegyesen. És ezt nem csak robotok hanem szimplán hülyegyerekek is így csinálják ösztönösen, falkákban.

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek