Ha az SRV elfogy, gyakorlatilag a minimális Arkhimédeszi felhajtóerő megszűnik, akkor lehet csorgás. Lehet, tehát nem törvényszerű. Én a 31000-es csúcsnál figyeltem, mikor állt meg az SRV. 2025-09- elejéről beszélek, a divergens hullámról: 29500-ről felment 30700-ig, te ezt írod negatív divergenciának. tehát valahogy 09.02 körül ért véget. 30000-nél, még onnan löktek egyet rajta 30700-ig. onnan csorgott 28400-28600 bableves szintig. Ha akkor képesek voltak lökni rajta egyet 30000-ről 30700-ig SRV nélkül is, akkor most is várható lenne a TS KO , szinte hívogatja, csalogatja, kényeztetné a longos lelkét, biztos kiszállót nyújt, mert kötelezően zárja az Erste a KO-nál, amely így vételi pozitíciókat nyit, a nagytőke meg long zárása mellett nyit egy giga shortot, fedezve az addigi packjait és profitrealizálásba kezd, védve a saját shortos picsáját. Ez magyarázatot ad arra, hogy utána minden egyes nagyobb impulzusra miért érkezik koki-inverz kalapács, mert a saját short packját védi, mert megteheti. Ez az én spekulációs logikám arra, hogy miért esünk, miért dupla aljig esünk, mert az a nagytőke short kiszállós pontja. short puttonnyal nem fognak rakétázni, ők nem. Tripla aljból jött a Luminor bejelentés? Ó micsoda véletlen. Nincsenek véletlenek, hogy pont addigra alakult ki a tripla alj.
A divergencia az a jelenség, amikor a charton lévő érték magasabb-azonos, mint a hozzá tartozó RSI értékek. 46400-46400 napos RSI 70 - 60 (pl), de pont itt van a lehetőség, hűltek az indik, nekidurrant újra 70-nek, és lök egy TS KO-t, pislogás lesz, nem beborulás. A divergencia önmagában nem jelent semmit, megerősítés nélkül, mert pofont várnál ami vagy jön, vagy nem. RSI egyre lejjebb kerül, a chart egyre magasabbra, mert a kisebb tf-ek tudnak pumpálódni. TS KO-ig úgyse fordul, kár is erőlködni. ...nem kérdezett senki, de jobb tisztázni...
Csak elég körbenézni a nagyvilágban, és láthatod, a jól bevált dupla - tripla aljakat. Kicsit esik az olaj, a piac már azt árazza, hogy minden fasza, pedig nem. De ezt árazzák, ezt kell kereskedni, ezt mutatja a chart. Direkt nem írom, hogy mit nézek, a lényeg, hogy minden piac 0,5-1% rallyban van, 9óra óta. Halkan megjegyzem, 8:00-8:40 kor még szőnyegbombázás. Én csak örülök neki, nem szeretem az oldalazgatást, mert akkor alig van mozgás, így viszont, nagy patt, nagy esés, kiszélesedett bollingerek, mindenki megtalálja a maga kedvére, ínyére valót, csak jókor kell lenni jó helyen. Egyúttal nektek is sok sikert kívánok, várom a TS KO-t. Itt lenne az ideje, hogy a nagytőke előbújjon a bokorból, és nem a Luminor matekkal foglalkozzon, hanem igen is, jó a hangulat, ELŐ a gatyából a zsetont, DURR NEKI, nem foglalkozva azzal, hogy a Luminor jó vagy kevésbé jó. OTP bevásárolt, amihez hozzáér, általában arannyá változik, és egyre fényesebb. GO TS KO!
OTP részvényesek ide!