Inverted hammer: alul van a kis test, felső száras. sima kalapács: felül van kicsi test, alsó száras. Ha már sokat esik, eseget, csordogál, akkor a végén az inverted hammer "tart", mert nem engedi tovább esni, az a kicsi test.
Én meg azt nem értem néha,h olaj sokkal fentebb van,mint délelőtt, de minden részvény-index visszajött sokkal. Kb. "leszarják", akkor mire estek? - pont ezen elmélkedtem én is!
Én meg azt nem értem néha,h olaj sokkal fentebb van,mint délelőtt, de minden részvény-index visszajött sokkal. Kb. "leszarják", akkor mire estek? Érdekes. USA tapasztalat: kereskedési időben nincs esés, majd jön japó, és rommá verik éjszaka. de ilyenkor küldik a bivaly-bika legenda című sorozatot, képtelenek esni. 86x pattannak a támaszról, ami már már nevetséges. Kivéve ha robotka erőlteti, mert erre programozták, addig védd, amíg 1 USD manád is van, longoljad a r... életbe! Na ezé jó az AI.
Mindössze 3 százalékkal vagyunk ATH alatt! (voltunk öttel is.) Ezt inkább normális ármozgásnak tekinthetjük, mint beszakadásnak. Nyilván jó lett volna lekereskedni, de ha ez kimaradt valakinél (nálam is), nem tragédia. A sokmilliós vagyonokat persze szokni kell, mert az első néhány alkalommal nehéz elfogadni, hogy: hoppá, ugrott öt - tíz millió. Egy nagy vagyon egy százaléka is lehet hatalmas összeg, de mihez képest?! S helyébe, aki nem ugrál ki és be, pusztán azért, mert átmenetileg pl. 17 százalékot esett az OTP részvény ára, pedig az ő esetében ez számunkra elképzelhetetlen virtuális vagyonvesztést jelent.
45640 harom koktellal kesobb :D este iszok meg harmat es holnap 47 en nyit :D viccet felreteve ugy latom a veteleim mind teljesult 45 nel volt vetelem pont van eleg certim darabszamban jo vagyok akciosan vettem igy most mar johet trump hogy amikor azt mondta hogy bombaz ugy gondolta hogy a haborus remenyeket bombazza szet
OTP részvényesek ide!