na most az 5 milla az nagyon messzire van a 100 milláktól. Másrészt ez a kereskedés értéke, amit ennél sokkal kisebb egyenleggel és aktív adás-vétellel el lehet érni. A szolgáltatás meg Erste -> K&H->X->Y->OTP sorrend
Amúgy te írtad, hogy 5M felett sávosan kap kedvezményt. Honnét tudod, hogy eléri egyáltalán ezt a sávot? Honnét tudod, hogy minden hónapban folyamatosan kereskedik? Nyilván mundenkinek mások a lehetőségei, igényei. Ezért is érdemes több helyen, személyre szabott igényekre ajanlatokat kérnie. De te így látatlanban, biztosan tudod, hogy mi lesz neki a megfelelő...
Én raffis vagyok alapban, nem otp-s. Kell egy sima, meg egy értékpapír számla nekem ezek össz havi 490 forint. Nekem egy ismerős OTP dolgozó segített, ha van a közeledben OTP fiók keresd fel és beszélj a befektetési tanácsadóval. Nyilván van jobb, de lehet ahhoz többszáz millás tőke kell. Egy kérdést sztem megér...
Működik, nem kell a saját bankodnál lenni az értékpapír számládnak. De az OTP helyett inkább javaslom az Erste, vagy K&H értékpapír számlát, ezek jobbak. Erste havi 25e Ft future befektetés esetén ingyenes a számlavezetés, certifikátok kereskedési díjának felét következő hónapban visszautalják. K&H-nál meg 5MFt kereskedés felett sávosan egyre nagyobb kedvezményt kapsz és itt is lehet ingyenes a számlád
Mivel ment a keverés az alapítványok miatt, még nincs hivatalos megfeleltetési nap, sajnos. Remélem még a nagy pangásban meglesz, hogy a fordulónapot követendő ne essen sokat a mol. Aztán vissza ide. Amúgy az OTP SM-ben az összes bét részvényt 0.35%-os jutival kereskedheted. És nem, nem érdekem, hogy ott kereskedj, csak segíteni szeretnék.
hát de akkor miért vettem meg 45600 on ha 4 nap múlva kiszedem kb veszteséggel? :) Illetve azért is szálltam ki, mert napi nagyon sok időt veszel el, hogy nézem az árfolyamot, kell egy kis pihi. Kisebb összeg, ami bent van meg maradjon, amolyan jelzés értékkel .)
értem, csak itt fórumon azt olvastam, hogy jön a nyár, pang a tőzsde, lehet hogy még lefelé is megy az árfolyam, így arra számítok, hogy szeptemberre lehet lemegy 44-45 re és akkor még visszaszállok alacsonyabb áron, így magasabb lesz a margin :)
ahogy nézem rvd lehet. Azt miért adtad el ? Ha kell a pénz azt értem, ha nem akkor miért ? ha certit vennél azt is értem, de ahogy nézem nem azt vettél. Csak mert a célár igencsak magasabb, jobban megéri tartani mint a tranzakciós díjat fizetgetni
OTP SM 0,35%. Amúgy hasonló helyzetben vagyok a 40.2 pakkommal, sztem 47 körül kiszállok, aztán a mol osztit bezsákolva vissza ide, az év végi felpatt előtt. Ez a terv, aztán meglátjuk mi lesz...
OTP részvényesek ide!