Ma ismet egy abszolut lutri nap … mi jol mentunk de minden mas zakozott … vajon milyen hatassal lesz ez rank … illetve indiket elnezve most mintha mar nyugodnanak , ez szokott kb fordito lenni. Ami viszont a kovetkezo napokra jo lehet nekunk siman tolja a mi szekerunket is. (Megjegyeznem februar ota atom nagy athn vannak az usa bankok , mi estunk vissza. )
na úgy látom mégis átütötte 45000-t. Amúgy mindig ez van? Itt el pingpongoznak 10 - 50 részvényekkel a 7 órát, majd jön 1 nagyobb hal a zárón megveszi az egész "Bux"-ot?... Vagy néha nem jön záróban egy intézmény se? Itt tényleg nem érdemes várni (kereskedni), mert a záró volumen a normál volumennel a többszöröse.. Teljesen mindegy mit csinálnak a kereskedési időben..
Vagy megismétli azt, amit 19500-nál láttunk! Mindenki shortolni akarta, mert hát ath, nehogy már átvigye egyből. Aztán elszaladt 27k-ig és mindenki csak nézett utána, hogy most mi van. Ez volt az “Állj már meg te, Mocsok!” forgatókönyv! :) Ez most olyan 60-63 környékére mutat, ha ismétlődik. Én kiegyeznék ezzel a verzióval is. :))
Én eladtam 18 certit:D A célár hétről hétre több és sose érjük el mert mindig nő. 50 nálam a szint, onnan lejön vissza 45-re, és onnan támadja majd év végére az 55-öt
https://www.tradingview.com/x/yEYYD3Ab Ha atvittuk az ellenallast es ugy bezki ez popa , akkor jovohetre van idozitve a flag :D 48-49 ezres celarral Dani ha figyelsz van uj videod esetleg mi a varakozasod?
OTP részvényesek ide!