Elnézve a múltheti mozgást és hogy 45000 felett csak pillanatokig tudott megmaradni majd lecsorgás én egy sávozásra számítok 43000-45000 között .... ez azért szépen lekereskedhető majd.... csak figyelni merre indul el nyitó után ....
Na ma kivancsi vagyok mi lesz … elvileg sikeres targyalasok voltak , atsulyozas letudva . Olaj kozben piros , futik pirosak de az usa ataludta a penteket… szoval passz ki lesz nalunk.
Trump egy igaz szociopata, ripacs, mega egoval, és gyerekes attitudökkel. Bármit csinál annak legalább 2/3 nárcizmus. Ahogyan viselkedik az nem illik egy amerikai elnökhöz. Ha igazad van kvázi pénzért vesz pr-t és ez olyan alkubami most lehet nem kerül sokba, de sokszorosát meg fogjuk fizetni mert kiderült az amerikai király meztelen ..... minden szempontból. Kb. annyira fogatlan oroszlán mind az oroszok, innentől már csak egy kérdés van a vörös sárkány is fogatlan, tőketlen papír masé vagy ő az új nagy kutya.
Lehet ez is része az alkunak. Trump keménykedik kicsit a neten, hogy ugy tünjön ő a főnök, cserébe irán kap 300 milliárd dollárt, a szankciók feloldását, plusz amiről senki nem tud, csak ők.
Nem tudom mi a celja a mostani targyalasoknak de eleg hulyen nez ki egy hulye vezetesevel aki bekemegallapodast vagy tuzszunetet akar de kozben megsemmisitessel fenyeget
The overwhelming majority of the members of Iran’s Supreme National Security Council voted in favour of the memorandum of understanding and engaging in diplomatic talks.
Pakistan’s PM Sharif lands in Zurich to attend US-Iran negotiationsPakistan’s Prime Minister Muhammad Shehbaz Sharif has arrived in Zurich to participate in the US-Iran talks later today, his office said. Miniszterelnok is ment pakisztanbol … ez kb annak a jele hogy probaljak a feleket leultetni es alairatni az egyezmenyt
Pakistan’s army chief arrives in Switzerland for US-Iran talksField Marshal Asim Munir, Pakistan’s military chief and top mediator, has arrived in Switzerland, where he will participate in the US-Iran talks under the Islamabad MoU framework. Ha a pakisztaniak ott vannak az jo jel
Amcsik kiállnak a zsidók mögül, Irán meg oldja meg ahogy tudja. Ha a szorost lezárják, Trump nem megy el onnan. Irán bele fog menni ebbe a nyertes alkuba.
OTP részvényesek ide!