ne tőzsdézz. Az előremutatót nézd. Egy egy ilyen felszúrást egyedi tételek okoznak. pld. egyszeri nagyobb céltartalékolás vagy különadó egy negyedévben történő de a teljes évre befizetett negativ hatása. Idén a magyar bankok mindegyike minuszos volt az 1. negyedévben, amiből a P/E = végtelen is kiszámitható.
qa bollinger nem csinál semmit... az nem indikátor... hanem kontextust mutatja a volatilitást méri... ha kel kinyulik mint a rétes tészta... nem csinál semmit az árleszarja hogy ott van
minden chart már a hiperbolát karistolja. főleg a BUX. USA S&P 10k? Ha megnézném az ottani P/E-ket, kb. duplája a normális szinteknek, vagyis bőven lehetne egy 25-30% pofon, rövidtávon-hosszútávon, fene se tudja. Te írtad, hogy 2021 óta nem figyeli a piac a túlárazottságra, van mana, van lóvé ,lehet pusholni a világba a longokat. 1x fordul a bollinger, ezekről a brutális magasságokról, 1x! akkor gond van.
https://www.tradingview.com/x/hQMKDexU/ én csak ilyen térképeket csinálok és 5-ig számolok... ezek a kis lépések csak ami itt van a fojtatás fogja vissza igazolni azt amit már látni lehet... piros vonalak törölnek mindent...
Persze, persze, de nekem sok a "ha". Nincs bajom a véleményeddel, tökre értem, simán lehet igazad is, de szerintem most ezt egyszerűen nem lehet látni. Ezért hívtam vetítésnek.
OTP részvényesek ide!