Remek. Megint megszivatott ez az idiota. 14:22-kor kirakja hogy mindent elsöprő bombázás lesz ma este, én erre készülve vettem shortot, 19:28-kor meg lefujja mert beszélt az iráni fiukkal és minden oké. Örülök hogy nem lesz ujabb balhé, de már bosszantó hogy össze vissza beszél hónapok óta ez az idiota.
Trump says cancelling US strikes on Iran after talks with top Iranian leadershipTrump has claimed he cancelled planned US strikes and bombings against Iran after discussions were allegedly approved by the “highest level” of the Iranian leadership and multiple regional states. Jol mondtatok :D szoval holnap akar 42 ezerre is mehetunk , jo hir + kamatstop ;)
Nincs kizarva hogy az utolso pillanatban kirak egy postot ket ak 47 essel a kezeben mikozben egy tankban ul es vadaszgepek mennek el a feje felett hatterben robbanasok es kirakja hogy beke ! De iran konyorgott az eleteert de mivel nagylelku ezert megbocsat
Nagy összegben fogadnék, hogy az utolsó pillanatban visszavonja a bombázást és bejelenti, hogy az Irániak könyörögtek neki, és közel a nagyszerű és csodálatos béke aláírása.
Azert … ez banknak jo hir nyilvan … embereknek kevesbe … hatasa margonalis. Ha hol irja chatgpt (jelentesben is ott van csak lusta vagyok megnezni) 4-5 milliardos hatasa van 2025 ben . Szoval fika . Lehet lesz pozitiv hatasa az arfolyamra de lenyegtelen
OTP részvényesek ide!