én 15 perc késleltetéssel látom. napi min: 41,030.0 azóta 41200 körül jár. m5 érdekes ívet rajzol, mintha shortos realizálna dupla aljnál. alulról telizöld, felső száras m5-ök.
Szerintem reális volt a fel talán túl gyors volt és reális a csorgás. A Béten igazából csak Otp-ét tud adni venni a nagy külföldi alap és ő nem minden nap van itt neki ha ide tesz 30 40 50 milliárdot csak Otp be az neki csak egy kis falat a részvényei között. És ha nincs itt mint vevő összeomlás nem lesz de lecsorgás.... Igazán nagyok mind vételi mind eladási oldalon ritkán vannak itt , Otp kivül meg más nem igazán van már a Béten...
Én utólagosan megtapsolom azt a kollégát, aki bevállalta, és 45500-nél ingjét gatyáját kitette. A többiek előtt tökéletes példa, hogy néha realizálni kell, ez az amit sokan nem értenek meg. Aki 10000-ről nézi az emelkedést, azt értelemszerűen nem zavarja, de aki 35k körül szállt be, annak közel a fele profit már oda és várja a dupla tetőt. Aki élt a lehetőséggel: lehet 2x megjárja 35-45k-t.
Senki nem tudja, max tippeli. Ha gyengébb növekedés várható, mint tavaly, akkor minek menne fentebb? Macus szerint Bőven jobb jelentés jön, mint tavaly, na ja, de fentebb is van az OTP, nem kevéssel. A dinamikus, a robbanásszerű növekedés meg el van rejtve valahova a sorok közé.
41000 volt pár hete a támasz ott fordult... kérdés most is z lesz e. Otp vel nincs baj hanem jött a nagy happy hangulat sokan vettek a választásoknál vagy kicsit utána lefelé csorgás közben. Most meg stopolnak ennyi. Nem nagy alapok adják....
Javaslom megtekinteni a Nasdaq chartját. kb. 5-6. rést hagyott az utóbbi 40 napban. Ez lehet kitörési rés is amit nem kötelező visszatölteni. Ha a funda támogatja, és emiatt pattog, akkor "jogos" a rés, minek töltené vissza? Fomo, repül a világba.
azért az durva hogy a 406 milliárdos eredményt lehúzza a különadó 166 ra :D Szerencsse ebből vissza tudunk írni a következő negyedévekben viszont maga az adózás előtti eredmény növekedése nagyon jó előjel, az egyedi tételek nélküli eredmény nő ! amennyiben ez csökkenni fog jövőre , ez hatalmas üzemanyag lesz a növekedéshez. Ha még ennél is jobb lesz az eredményünk akkor pedig nagyon b.szó éves eredmény jöhet össze megint ! És lassan azért kéne jönnie akvizíció / pozitív kockézat az iráni háború vége (csak mert ez nem húzódhat el addig amig az ukrán háború )
OTP részvényesek ide!