Sztem már tudja, hogy ez nagy hiba volt, de nem tudja befejezni. Főleg nem úgy, hogy a tényleges agresszor (Izrael) folyamat támad. Most a "mindenki hibás mert nem segítenek" van. Le zárta volna 5 nap alatt, de jaj, senki sem segít.
megmondom.... ad 1 izrael reméli hogy az elégedetlenség nőni fog és lázadás lesz iránban, esetleg reméli hogy az iráni csapások választ váltanak ki az arabokból, vagy az olajár emelkedése esetleg az usatól..... ad 2 és szerintem ez a döntő itt, netanyahu kb háborús bűnös , nyakig korrupt és akkor tudja kb elkerülni a börtönt ha valahogy növeli a népszerűségét..... az egész háború miatta van kb
látod magad előtt hogy ez meg fog történni ? figyelembe véve hogy trump egy nárcisztikus ökör ? akinek az intelligencia szintje egy óvodáséval vetekszik ?
81-90-nél még volt remény arra, hogy Trump valahogy befejezi, mielőtt minden teljesen elszaródik. Iráni rendszerváltás, Trump kihátrál, stb. De mára már látszik, hogy ezt a szart sokáig tart visszalapátolni a lóba, nem tudja Trump egy X bejegyzéssel befejezni...
Inkább az irányváltásoktól tartózkodjon. Azt eltalálni hogy na eddig esett és innen emelkedik az kb. lehetetlen. Ha zárja irányt akkor ne nyisson egyből a másik irányba.
Ki lesz az a bátor pilóta a földkerekségen, aki először kapitulál? Trumpnak kellene azt mondani, hogy bevallom tévedtem, visszavonulok, mert ez a világ érdeke.
OTP részvényesek ide!