https://www.investing.com/indices/nq-100-chart 2 shortom van: 24840-24870 STOP 24910. 1 óra óta hiperboláznak, általában a dél- illetve 1 órától van "long pumpa", utána nyitás még löknek rajta egyet, majd korrigálnak. Hát reméljük most is bejön.
A legendas Kosztolanyi szerint kis forgalommal emelkedés jó, mert azt jelzi, hogy nagyon kevés a remegő kezű - nem nagyon adja el senki. A remegő kezűek akkor szállnak be, amikor lekezd nagy fogalommal emelkedni. Onnantól kockázatosabbá válik a dolog, mert a remegő kezűek keze könnyen megremeg ...
Hajrá OTP. Remélem nem az lesz, hogy nap végén meg ugyanott leszünk, ahonnan indultunk. :) Abban reménykedek hogy ha sokan érzik úgy, hogy megvolt az alja akkor az meg fogja tolni. Én múlt héten azért vettem bele mert azt gondoltam, hogy lassan a VIP beszálló szlogent elő lehet venni. Persze iszonyat sok a bizonytalanság, csak az érzéseimet mondom meg a reményeimet. Hamarosan ki kellene szálljak, jó lenne ha 38-ig legalább elvánszorogna pár hét alatt.
Irán idővel elengedi-átengedi a szorost. DAX-nál 2 gap van. minden tele gAP-el, NQ is 1-el, bár kicsi. OTP is GAP GAP hátán. Csak idő kérdése, és elillan a short paripa. Aki "35k" bátor pilóta volt, csak húzza a stopot. NQ-ban nyitnék szívem szerint egy shortot De a sok beégés, a tapasztalat, azt mutatja,h kinyit és sűrűn +50/100, záródnak a stoppok, ott a 24800-24850 gap, ha betölti (24780-as pozim ejjjejj), lehet repül tovább 25000-re.
OILUSAPR26 a neve. CFD. csináltam képet az Erste Trader platformról, ahol látható az olaj is. Erste Trader certihez képest főnyeremény, jóval kisebb spreadek, nincs olyan, hogy "nincs árjegyző". https://kephost.net/p/MjMzMDU2OQ.png Az előbb szépet mentettem :D 24605-24591-es short zárás NQ-ban. Utána meg 24660: 640-nél volt a stop, tehát a 14 pont nyerőből lehetett volna -35 pont bukó, pár perc eltéréssel. "Daytraderek világa". US-30 Dow Jonest gyűlölöm bal alul mégis ott van, információs jelleggel. EUR USD is csak információs jelleggel. (ha dollár erő van, azt kevésbé szeretik a tőzsdék, ezért figyelem) Olaj is csak azóta van, hogy úgy mozog, mint akinek elgurult a gyógyszere. Itt egy jó olaj shortra kellene készülni, ha Irán leáll, de ez ilyen "rohamszerű" beszakadás lesz. Szerencse-tippmix.
OTP részvényesek ide!