Kétesélyesnek látom a jövőt. Ritkán írok ilyesmit, de ha nincs szerencsénk, akkor még további nagyon durva esés elé is nézhetünk. https://imgur.com/a/cc9e3tt
Usa indi zold , bank indik szinten zoldek , tegnap is zoldben zartak míg mi nagy minuszban. Ha tenyleg vege akkor q1 jelentesre ami majus eleje uj csucsra megyunk .
Változnak az idők. Nem az EU diktál Kínának, hanem Kína az EU-nak. Az idióta VDL-t is egy utolsó valaki fogadta mikor Kínába utazott. Aztán nem vörös szőnyeg fogadta, hanem egy kis busz. Úgy fogadták mint egy turistát.
Azért mert Trump szólt egyet minden piac kilőtt, de amilyen mentális állapotban van egy óra múlva simán benyögheti az ellenkezőjét is. Nem hiszem, hogy ilyen egyszerűen fordulnak a piacok, nap végéig lecsorgást várok.
Fenét volt igaza, kb. mindenben tévedett, legfőképpen abban, hogy Magyarországnak merre is van a helye a világban. Nem az EU és a fejlődés, hanem az összeszerelőország és a keleti despoták felé fordította az országot. Ideje lenne az öntömjénező propaganda helyett a valósággal szembenézni, az meg egy tévúton járó, leszakadó ország.
Otp esik? Ugyanazt latjuk? Eleve a deli posvany kereskedes van , de egyelore majd 2000 plusz ma , lefele se egy nap alatt jott le. Miert kene azonnal menni 42 ezerre?
Akkor most mi van? :D nem értem😅 igen megbántam, mert volt 90k nyerőm most 25k :( nagy fejetlenség rendszerlefagyás kapzsiság makacsság. Ide vezetett. Akkor látod még legalább a 38.000 ft-ot benne?
Szerintem lehet (és van is miért) nem szeretni Orbánt, de kb minden világpolitikailag fajsúlyos kérdésben igaza volt az elmúlt 15 évben, az tényszerű. Most éppen eszmél a világ az Oroszországgal való ésszszerű együttműködés kérdése és az energiaárak miatt.
OTP részvényesek ide!