Sokkal hatékonyabb lenne, ha indítana egy "hahó MNB, gigakartelmutyi" topicot és akkor oda írná ezeket. Így a pénzügyi felügyeletnek nem minden szir-szar topicból kellene összevadászni ezket az okosságokat (mert most biztosan azt csinálják), és nálunk se menne ez az ajvékolás :D
én az Erste-nél vagyok. Értékpapír számlán (ahol a netbroker van) felül lehet egy úgynevezett Erste Trader számlát nyitni, XTB-nél elvileg jóval kisebbek a spread. Nasdaq alapból 3,5 DAX 7 Most a pánik miatt ilyenkor megugrik, DAX 9-11 (változik), Nasdaq 5,5 Certifikátnál ~ 25 pontnál vagy 0-ban (kötési költség spread-et ekkorra dolgozza), tehát ahhoz képest sokkal jobb. Én csak ezért váltottam. Erste Trader-re lehet demo számlát regisztrálni, meg lehet nézni, hogy milyen.
Nem is lenne azzal semmi baj, ha vki esést vár, de ha hónapok óta itt sírja el a bánatát, h így mutyi, úgy bennfentes kereskedés, hahó bét, mnb stb., akkor azzal mégis mi a cél, mi a mozgatója ennek a mindennapos jajveszékelésnek? Ha van bizonyítéka, tegyen feljelentést, ha nincs, akkor meg nem attól fog változni a dolog, ha napi szinte ide hányja ezeket. Nem a fórum az illetékes hatóság ilyen esetben, forduljon ahhoz, aki illetékes, ezzel itt semmit nem ér el.
No offense , de kituno kontraindikator vagy mert kb mindig az ellenkezoje tortenik annak mint amit irsz. Azt meg hagyjuk hogy folyton esest varsz es ma esett 2.5% ot azt is haboru miatt :D
És most, h elolvasták a 3-4 topikba is betett tényközlésedet az illetékesek, - mert hát ugye mindenki erre várt, h újra felhívd erre a figyelmüket, mert eddig kevés volt a mindennapi "figyelemfelhívásod itt a fórumon - azonnal rohantak is kivizsgálni és megoldani az általad felvetett problémát. Be is zárják hamarosan az egész BÉT-et és minden kereskedőt elvisznek lesittelni bennfentes kereskedés miatt. Aha, persze :D :D :D
CFD minden pillanatban működik Matek az matek. Megvan, hogy a certifikát értéke honnan számolódik (kötési ár) Innentől teljesen mindegy hogy véded őket, vagy nem véded teljesen mindegy. Mutyi banda, akár tetszik, akár nem.
Naposon továbbra is lefelé vagyunk, ameddig nincs naposon CHoCH, addig eladás van. Teljesen mindegy, hogy mit gondolsz róla, még napos lezárt gyertyád sincs, nemhogy "fordulat". venni az emelkedés visszatesztjében kell, nem az esésben.
OTP részvényesek ide!