Na szoval a szcenariok kozul az A jott be . Rovid alacsony ontenzitasu haboru. Ez jelenthet holnapra semmit. Jelrnthet kis esest es recoveryt. Ha esik en veszek !
Trump: 'They want to talk, and I have agreed'Donald Trump said on Sunday that Iran’s new leadership wants to talk to him and that he has agreed, according to an interview with The Atlantic.“They want to talk, and I have agreed to talk, so I will be talking to them. They should have done it sooner. They should have given what was very practical and easy to do sooner. They waited too long,” Trump said in an interview from his Florida residence, the magazine reported.The president added that some of the Iranians involved in the previous negotiations were no longer alive. “Most of those people are gone,” he said. “Some of the people we were dealing with are gone, because that was a big—that was a big hit.”
Macus, simán el tudom képzelni, hogy az Erste variál a certikkel, de véleményem szerint inkább eszköz a kiütés, mint cél. Egy jó leszúrás v. felszúrás mindig jó lehet bevásárlásra, eladásra. Erre lettem volna kíváncsi, de ezen a fórumon furák az emberek. A kérdés = tagadás, trollkodás és még fasz is vagy :D
Ilyenkor elgondolkodom emberek hosszú évek alatt mit néztek? Csak tavaly láttam kapásból 3 éppen certi kiütést . Itt sokan azt hiszik , hogy pl az Erstének csak a BÉten van ilyen terméke . Sehol máshol és senki másnak egy egységes “ világpiacon” . A certi KO szintek is érdekes módon alakulnak .. Gázt szerinted miért ütötték ki tizedre pontosan hajnali egy környékén majd jött a long irány hónapokig ..
Heti dijat szed a tl certikre, fix mani ! Nem erdeke kiutni egy tl certit. Az erdeke igazabol a stagnalas. Enyhe novekedes. Szerintem az este ebbol milliardos profitra tesz szert evente:D persze ha kiutik kell uj certi amit megvesz a nep. Az egyszeri bevetel ami utana ketyeg megint. De felesleges macera neki. Na meg nem is jon rogton…. A tippem hogy esetleg a felso certit kiutik , de a tobbi marad. Erdekes reakciok lehetnek , legutobb semmi se volt. Most varok kicsit de bevasarolni jo lesz. Az atlagom magasabban van nyilvan , de most azt varom gyors eses , meg napon belul visszapatt majd gyors recovery. Hasonlo mintazat mint a vam eseteben , csakhogy ennek a hatasa meg annyi se lesz mert gazdasagilag alig merheto hazasa lesz , illetve azert a varakozasom hogy iran jovoheten mar beket ker(ami igazabol mar megtortent) a forradalmi garda kavarjat be , de szerintem azt is szetbombazzak
OTP részvényesek ide!