Én is kitiltanám az összes long-ost ... :-) Természetesen ha úgy kezeled az OTP-t mint az ingatlan akkor felesleges is fórumot olvasnod. Ha pedig sokan azt írják hogy szerintem most korrigálni fogunk akkor több dolgot tehetsz. Vagy kihasználod vásárlásra, és 3.-án veszel fizetéskor bármi áron hanem korrekcióban. Vagy eladod és olcsóbban visszaveszed. Vagy ha még bátrabb vagy akkor shortolod 8x-10x tőkeáttétlelel ... Szóval megijeszteni szerintem senki nem akar ... Persze a fák nem nőnek az égig ... konkrétan Budapest belvárosában amennyi romos koszos épületet látok ... de az ingatlan piac az a legjobb befektetés? Akkor azok a lőtt sebekkel rendelkező épületek miért vannak ott? Az OTP is eddig száguldott ... de meddig? Még a külföldi tulajdonosok el nem kezdik szórni ... mártonka még meg szólal egyszer kétszer a magyar bankrendszerrel kapcsolatban, lesz olcsó OTP. Mi magyarok nem fogjuk tudni ilyen magasan tartani az árat.
Jelen chart alapján 37700-800-ig mehet. Ez egy kis 5-ös hullám szerkezet lesz (A) pontot fogja kijelölni. Utána akár dupla tető is lehet, de nagyobb valószínűséggel 41k alatt elakad majd (B) és innen mehet nagyjából 35k-ig (C). Ez nálam egyébként a legoptimistább korrekciós eset.
https://www.investing.com/indices/us-spx-500 S&P nem tudom mi lesz. Kupolázgat. 4. csökkenő aljak tetők, még ha lassacskán is. viszont majdnem napi maxon elcsíptem. NQ +1% S&P +0,6%
Mindig komoly korrekcióról beszél, már 8000 óta. Sajnos nem értem miért kell az ilyen ijesztgetős, alaptalanul rémhírkeltő embereket hagyni tevékenykedni a modrációnak... Hozzáadott értéke nincs a hozzászólásainak, csak a pánikkeltés, láthatóan azt hiszi random beírásokra majd megindul az eladás, ő meg keres rajta. Majd az összes európai bank esett ma.....
"Egy leszúrástól eltekintve az emelkedő trendcsatorna alsó élére, egyben a 30 napos mozgóátlagra esett az OTP árfolyama. A történelmi csúcsról indult korrekció ezzel véget érhetett, a korábbi túlvettség már a múlté, így az emelkedő trenddel együtt emelkedhet az árfolyam a következő napokban. Kisebb ellenállást a 20 napos mozgóátlag jelenthet."
40 felett látszott, hogy teljesen erejét veszíti. 2. Próbálkozás után el is engedte. Innentől komoly korrekció veheti kezdetét! Politikai kockázat nem tudni mennyi ner-es pénz mossa magát át rajta, de véleményem szerint minimum százmrd nagyságrendű.
Pedig kint tavasz van zoldell minden . Gondolatom az hogy jon ho vege pentekig szarakodas lesz aztan gyi jelentesralli , esetleges akvizicio ! A heten meg tervezek venni. Nem tudjuk hogy trump meddig adott irannak hataridot?
OTP részvényesek ide!