latom tobbeket zavar h meg csuszott a kezem a vásznon ))) de neked és berlini nek... a felkör 100 k ra is csak egy fikcio jelenleg de nagyon is lehetséges ehhez sok vissza igazolas kel majd sorba szepen.... a lekörrel csak a vissza esés nagysagrendjet akartam szemléltetni... pl ha ugy fel fut megint 2007 ben (mert ugyan azt a fraktált masoltam ra a chartra) akkor miert ne lehete h utana jon egy felezés vagy mondjuk 3 szor is lefelezi magat.... vélhetöen a lufi nem fog örökké tartani... 6 evente min. felezi le magat otp ezert ha eljut ilyen rövid idö alatt extrem tularazott szinntre akkor elvarhato min egy 50% esés vissza a realitasba... minnel volatilisebb fel annal nagyobb lesz a lekör... csak az idöpont kerdeses.... 100 k rol 20+ p/e mellet mar boven szakadhat... de ez mind csak skiccelgetés... a vilag es az otp is valtozhat addig jo vagy rosz iranyba...
eszerint 1. verzió: a papir leesik az éves adózott eredmény szintjére, azaz P/E=1 lesz, vagy 2. verzió: 3-4 év kinlódás után nem fellendülés lesz a világgazdaságban hanem durva recesszió és az OTP nyereségessége visszaesik a 12-14 évvel ezelőtti szintre. Egyik sem tűnik nekem valószinűnek.
Btc -3% snp visszajott kicsit de nasdaq padlon . Bankok pirosak de kicsit visszajottek , DB nagyon piros ! Szerintem megvolt a certi meg ts ko most az en varakozasom hogy rsi tamaszra megy majd es onnan még egy patt varhato
Ez a rész, ami ott kifut 2030 tavaszáig, és 100 000-ről esik le 5 000-ig, az tulajdonképpen mit jelent? Mármint egy halandó, aki ilyet még nem látott 5 évre előrevetítve, az hogyan tekintsen rá (honnan jött, miért gyertyaszerű az ábrának az a része is, stb.)?
Bocsánat a zavarásért. Lehet valahonnan tudni, hogy pár nappal ezelőtt 11 Mrd és a mai 5,2 Mrd forintnyi mennyiség az OTP saját részvény eladásából vagy vételből származik???
https://www.tradingview.com/x/0qhIq7n8/ Akkoriban ilyenekröl beszéltem csatornámon részleteztem a felahmozási hullám mintákat, de egyébként az első vagyis az emlitett idöszakban a 2 dik probálkozása volt a papirnak hogy kitörjön... augusztus 5. volt egy réses nyitás és akkor ugy szoltam a résnek maradnia kel ... nem maradt... egy rövid impulziv mozgás után elhalt a dolog de lényegében a minta müködött csak nem ment belöle sokat hanem csak most...
OTP részvényesek ide!