Eros gondban vagyok :D savteton vegyek vagy csak tartsak :D tegnap duplaztam es 700 certiig bovitettem 700 nal . De 37400 nal volt savteto nemreg ami most mar 38 . Illetve akarmi legyek ha orason ez nem zaszlo https://www.tradingview.com/x/Ut7FqnUF
Írtam, hogy AI. Látszik a formátumon is. Pont nem arról szólt, hogy én tökéletesen írnék, hanem arról, hogy próbálok odafigyelni a hibáimra, de mindegy. Hagyjuk is. Térjünk vissza az OTP-re. Tegnap meglepett a nap vége. Én januárban oldalazásra és lecsorgásra számítottam, persze attól még tartok papírt, de tartalékolok bővítésre is, ha lenne számottevő korrekció. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ma. Lefelé gap szerintem meg lecsorgás... de hogy végül zöld vagy piros? Inkább piros, de ha meglep ma is, nekem az is jó. A trend pozitív.
Nagyon szép meglátások látom te az okosabbak közé tartozól aki érti mit akartam le irni, de sajnálatossan nem találtad meg összes vessző hibát... Pl.: "Aki nem érti meg annak annyi lehet az IQ-ja" helyesen -> Aki nem érti meg, annak annyi lehet az IQ-ja, ugy hogy te is tanulj még tovább de látom h okos vagy egyébként grat...
A darabolás azt jelenti, hogy annyival több rv-d lesz, ha 1000-et tartasz, és tizedelik, akkor 10000 rv-d lesz, aminek az értéke így változatlan. Viszont a friss vevők jóval olcsóbban tudják venni, bevonzaná a kis spekákat. pl. 4IG 5000, 1000ről felment 5000-ig, 500%, de mégis nem 37000, hanem 5000. pl. 40000/5 = 8000-ről lehet hamar elérne egy 16000-es értéket, ami duplázás, régi értéken meg 80000. Tehát ez a 37000/db kicsit talán "gátolja" most az igazi rallyban. Deutscbe Bank 33 EUR/rv OTP 96 EUR/rv. DB 10%-ot hamar össze tudna kaparni, OTP talán nehezebben, ez a logika, sztem.
Ha nem is 1/10 hanem 1/5 és akkor újra láthatnánk a mágikus 8000-et:). Valószínűleg a forgalmát nagyban elősegítené. 37000-ért szerintem már drága a magyarnak, 8000-ért a kistőkének is olcsó, akkor simán elképzelhető lenne egy 100000-es OTP (100000/5 = 20000-et látnánk akkor)
dniel stílusa ilyen, mindig is ilyen volt. Szerintem nincs ezzel semmi probléma. Kapja a mínuszokat, gyakran én is, engem pl. érdekel? nem. Van egy véleménye, elképzelése, megosztja: köszönet jár érte. Mint amikor én keltem a pánikot, hogy összeomlás jön, vagy Balin féle Batman-es fej vállak, amik valamiért mégis északra tartanak. Ugyanúgy kellünk a gépezetbe néha, mint az elvakult Macus meg a zöld medvéje. Aztán amikor beírom,h 32k-ról hamar 35k jöhet, ment a pislogás meg a negatívozás, aztán már a 37k felett is született kötés, ami talán meglepő. Vagyis mégsem. A bankrészvényektől sokáig féltek, ezek maradtak utoljára a Bakancslistán, úgy a világban mindenkinek. Minden részvény mellett a bankok voltak még alulértékeltek. Lásd Deutsche Bank is szárnyal, mert mi lesz ha most Németország kijön a gödörből, és olyan profitot tesz le az asztalra, mint még soha? Tehát van egyfajta globális-bankpánik megszűnés, valószínűleg elsősorban a csökkenő kamatok, csökkenő infláció miatt. "Még nem késő beszállni" alapon, veszik az alulértékelt részvényeket, nem szelektálnak, nem válogatnak. Bődületes mennyiségű pénzek szabadulnak fel itt-ott, akár állampapírból is. Sok szerencsét mindenkinek idén, neked is ,ha kitartó vagy és tartod a pozijaidat akár 50-60k-ig, ahogy azt dniel jósolja.
OTP részvényesek ide!