Fájlba letölt egy fullscreen, png kiterjesztésű fájlt, amit minden gond nélkül lehet nyomtatni. Printscreen gomb, majd a kép vágása, mentése paintben akármilyen kiterjesztéssel módszer sem megy?
OTP 1D is szépen összehozta: https://kephost.net/p/MjI0Njg3Mw.png 2 emelkedő sávot rajzoltam be rá: narancs és zöld, aminek a tetejéről talán pattanhatna, HA egyáltalán visszateszteli azokat: számokban: narancs - picit 36000 alá szúrva. zöld: szeretik a 700-asokat, így 35700. ha mégis visszatér ezekbe a sávokba, akkor a zöld alja: 34300 (korábbi tp-k egyike) / 33700, vagyis ahol pöccintette a vékony fekete sáv alját, azzal egy dupla alj 33700-33700. A nagy kérdés, fundamentálisan van benne erő, kitör egyből 37k fölé? Jön a 38-39k még januárban, vagy február elején? Érdekes utolsó gyertyákat hagyott. A pénteki záró tekinthető AKÁR dupla aljnak + az egy inverted hammer, amiből AKÁR ki is lőhetne. Ha a zöld sávot jobban megnézem, egy emelkedő vállú inverz fej váll volt. alj 33600- kilépési pont: 35300 = 1700 35300 = 1700 = 37000 Lassan jöhetnének az 1 éves célár emelések, mert már talán el is érte őket, január elején. 28600-28800-as bableves kifutott.
Gondoltam rajzolok egy OTP 1W-set, ki tudja mit hozok ki belőle: https://kephost.net/p/MjI0Njg2Nw.png A háború előtti emelkedésre csináltam egy hiperbolát. Ezt a hiperbolát átmásoltam a mostani emelkedésre. Itt jól látható, hogy kb. azonos pontokon érintik a hiperbolát, utoljára 17500 körül, innentől kicsit már más az emelkedés, de a hiperbola mentén emelkedik. van ez a vékony zöld sáv, ami kissé szélesedik, ki lehetne párhuzamosítani, de így rajzoltam. A kék vastag vonalak a kitörések és visszatesztelések, a zöld is, talán a legfontosabb, a 18800 bevédése. 2024-es sávalj. szum: a piros hiperbola, mint bollinger középként tekinthető. a zöld sávocska pedig sávtető és sávalj, ami között ingázik. 35000-ről elég rendesen kirúgta magát 37000-ig. (Sávtetőig) Aki be tudja számozni az emelkedést (elliot) gratulálok! Aki tud még zászlót 37000 fölé, annak szintén gratulálok. Nálam 35000-ig szólt a matek, 37k már ismeretlen türület.
Lesz ez mèg sokkal jobb is! Jövő hèten 50 ezres Dow, 7000 ezres S&P. Nyílnak a pezsgők, jönnek az újabb fomos vevők. Ebből a hangulatból ide is fog jutni.
OTP részvényesek ide!