Egyetértünk, nálam egy 33600 kicsit rosszabb esetben 33K alá szúrás játszhat. Ne felejtsük el TL114 kiütési ára jövő héten 32500 alatt lesz kicsivel. ami innen még -5% sincs! És ugye szinte mindenki 3000 huf felett vette, jelenleg mindenki masszív virtuális bukóban ül. Mindenki vajon végig ki fog tartani kiütésig? Vagy lesznek akik zárnak? Ez itt a kérdés...
nem vagyok Elliott-szakértő... megnéztem investing otp napi grafikont 2025. április 7.
mélyponttól... így számoznám:
1 2025. május 16.
28 740 2 2025. június 13.
25 100 3 2025 augusztus 19.
31 000 4 2025. szeptember 24. 28 410 5/1 2025. november 10. 32 950 5/2 2025. november 19. 31 620 5/3 2025. december 3.
34 940 5/4 keresi az aljat
a forduláshoz 5/5 korai becsülni,
mert még az aljat sem tudjuk
sem IA, sem te, sem én, egyikünk se ad befektetési
tanácsot... azért vagyunk a blog tagjai, mert több szem, többet lát... tanulunk, tanítunk, segítjük egymást... és közben sokat keresünk...
számomra hasznos info, amit megosztottál, mert valószínüséget
ad a long trend folytatására... csak most éppen otp valószínüleg aljat keres, ahol talán megfordul és a biztos
fordulás jelentené a long trend folytatását...
nem tudom, mi a különbség a kiválasztható gyertya típusok között... én ezt használom kezdettől fogva... "megszoktam a grafikon olvasáshoz" , ezért nem változtatok... viszont a kiválasztható gyertya típustól függően picit változik a boli közép, ezért hangsúlyoztam a saját beállításomat... nyílván akkor a boli felső, alsó is picit változik... csak azért írtam a gyertya kiválasztásomat, ha valaki ellenőrzi, pontosan ugyanazt lássa...
megnéztem investing napi grafikont bux vs otp ( hollow candles kiválasztással )
november 19-20-21-ig szinte tökéletes ikertestvér a kettő:
grafikon, rsi, stoch, macd.
de... november 21. után bux „laposabban” emelkedett:grafikon
értékben, rsi csak a felső szaggatott vonalig, stoch. a felső szaggatott
fölötti térből szinte azonnal visszatért a szaggatott vonal alá és macd
novemberi, tehát első pukli hasonlóan magas, mint otp, ellenben decemberi pukli
alacsonyabb, mint otp.
szerintem november 19-20-21 valami machináció történt...
azt gondolom, machináció nélkül szinte tökéletes
ikertestvérként mozgna bux és otp, azaz ha bux a napos boli középhez 108 346
közelít, akkor otp is a napos boli középhez 33 215 közelítene.
egyenlőre otp 34 000 fölött... mintha otp 34 000 fölött stabilan állna és csak a többi
blue chip húzná lefelé bux-ot a napos boli középhez, tehát a bux általam várt
további emelkedésében otp magasabb szintről startolna...
nem zárom ki menet közben „további machináció”
lehetőségét... ami a várakozásomat: otp célár kb. 36 000 „ felborítja”...
Bocsi! Bikkmakk megelőzött a likelési versenyben! :D Amúgy sztem nem olyan vészes! :) Sajna jogos a kilátásrontás. De ahogy az várható volt válaszátsok előtt nem minősítenek le. :) Utána sztem választások eredménye lesz döntő... s onnan az új-régi garnitúra hogyan lapátolja vissza a szart a lóba....
OTP részvényesek ide!