Reccsenés = jó beszálló. Én reggel dobtam a 4iG pakkot plusz százötvenegynéhány százaléknál, és vettem OTP certit. Igaz, csak a "gyengébbekből", mert a nagy áttétűekből nem adtak. (Ez is jelzésértékű). És szerintem csökkent is a portfólióm kockázata.
Ha nem csinálnak valami költségvetési kiigazítást: nem az OTP további megadóztatására gondolok, akkor hogy lesz rendbetéve a költségvetés? Sehogy. Ígérgetnek, rájöttek, hogy pénz az nincs rá. Nem elég az MVM nyeresége, nem elég a kutyafüle adója: pénz után kell nézni: OTP adóját emeljük meg. Az se elég, majd találnak mást. Amúgy hozzátenném, nem ellened szólok, de annor volt telekommunikációs adó is, amit Orbán simán eltörölt, amikor 400 körül volt az árfolyam, pattantunk is 525-ig, mint a szél, és onnan meg beindult a növekedés. sumákság volt ott is. Azt miért nem adóztatják meg? (pont abba vettél bele)
Utoljara mikor is voltunk ott ? Ja 2009 korul ugye :D szerintem ezt nem kockaztatnak meg. De ami ellene szolt hogy hasonlo parameterekkel orszagok nalunk jobb besorolassal vannak. Szoval igazandibol nem indokolt
holnapi nyitásra remélem mindenkihez eljut a hír, h. ez azért "csak" (nagyon nagyon idézőjelbe) -200 ft/rv, nem annyi, mint a mai esés és célba veheti a 33k-t
Én megszivatnám a kisbüfiket, kistoppoltatták őket, a nagyok jót röhögtek a markukba. OTP BUY - ami a csövön kifér. Pislogjanak, hogy ma visszazár 32500 fölé, akár 32800ra, hogy idejük se legyen visszaszállni a vonatra, majd csak 32800 felett, holnap. És amint rájönnek, hogy fals kiugra-bugra volt, buy-buy-buy- fomo. 33-34k. erőből. "álomD":D
OTP részvényesek ide!