Napos csárton igen de hetesen a 27.5, és ha igazán korrigál akkor a 25 is lehet simán. Akkor sem sérül a trend. (Jó, egy picit, de a funda nem változik...)
Nem erről van szó, hanem h nem hoz új szavazókat a devizahiteles ügy. Jövőre 3 párti parlament lesz, a 3. a mi hazánk, tehát dk jobbik és a többinek vége!
Mivel kell elszámolni? Kecskemét eltapsolt 130 MRD ftjával? Az MNB 500 MRD-os "pallasz athéné vagy mi a jóistenpikula " alapítványainak a pénzévle? amit amúgy lengyel eszközökbe fektettek be? mibe fektettek? párnacihába? hogy lehet elbukni, ha közben minden felértékelődött a világban? Értem,h a zł /hUF árfolyam közben szárnyalt, ez kapásból -20-30%, de akkor is. Itt ma már senkinek nem kell elszámolnia senkivel. Bezzeg ha kis pistuka 5 percre kihúzza a NAV-os gépet, hogy ne fizessen ÁFA-t, már egyből lecsapnak a 10.000 FT be nem fizetett ÁFA-ra, és börtön jár érte.
Nem tudom mire gondolt. Az OTP nyeresége elsősorban nem Magyarországról származik, hanem a környező országokból. És amint romlik egy kicsit a HUF, úgy növekszik "dinamikusabban" az OTP "HUF"-ban kimutatott eredménye. Tehát csodát várunk? Erős Ft-nál kevésbé fektet be külföld, majd ha gyengül a forint, akkor jön meg a rally, én erre számítok.
OTP részvényesek ide!