HI! Na most hogy a béke-fegyverszünet (úgy tűnik) átmenetileg elnapolva, és egyéb piacmozgató nagy hírek HA! nem lesznek akkor e heti menüre egy alacsony forgalmú s kis mértékű lecsorgást "várok" 30 k ra v közelében. (Az indikátorok hűlése kinek fontos kinek nem.. lényeg h sztem picit hűlnek ...a havi túlvettség sztem nem e héten fog drámaian le...) :D Esetleg Oldalazás zászló lobogtatás. ..messziről nézve nekem a 30- 31 sáv végülis oldalazásként is felfogható megfelelő időtávon nézve. :)
Utána jövő hétre viszont patt: - 31 k sztem erősen támadva lesz illetve fölé majd vissza teszt 31 re..és go tovább fel. :)))
Egyetértek, hacsak a Powell keltette optimizmusból egy kicsi nem gyűrűzik át ide… De SRV nélkül nincs erő benne, nemhogy a 31-et átlépni, de még ostromolni se
Én nem sokat várok a következő héttől. Csorgás, korrekció. Persze a pozi miatt drukkolok az ellenkezöjének de most pesszimista vagyok. Persze hosszú távon bízom az emelkedésben és kiszállni nem merek mert sose sikerül jól visszaszállni nekem se.
OTP részvényesek ide!