Szerintem nincsen sok shortos, igaz beragadt longos sem , van olyan kisbúfi akinek van de nem itt vették hanem korábban olcsóbban... szerintem short ha van is nem lesz nagy felhajtó ereje..
Ilyen jelentésre, időszerű lenne egy short stoppos GAP-es nyitás, egy +1-2-3%, USA-ban egy jó jelentésre akár 10%-ot is ugranak, az itt érdekes lenne, de egy 3-4% beleférne. De legyen csak 28740-es nyitás, szépen taktikásan, rés nélkül, és akkor nem kell visszatölteni, félni tőle, mint ahogyan tette 18800-ról. OPEN 28740 CLOSE 30000!:D (ha nem is ma, a héten)
....ezek azért nagyon érzékeny információk amiket "nagyobb játékosok" akár fel is használhatnak ellenünk...pl. azonnal látni, hogy pl. 2,5Mrd-s "kisbüfi" potenciál várható egy pánik esetén...avagy ekkora kirázás után irányt kehet fordítani.....
Ebben csak a reszveny van vagy certi is? Vannak itt olyanok akiknek tobb tizezer certijuk van, es atlag 5000ft/db-bal szamolva egy 50ezres csomag 250 millio. Amugy ezek szerint en vagyok itt a legkissebb hal, vagy csak ebihal, az 1 millio forintnyi certimmel 😀
OTP részvényesek ide!