Azt lehet tudni hogy a 2 kiütöt certiben mennyi maradt bent a végén ? Mennyi maradt a vevöknél mert utolsó percben is sold out állapotban voltak. Ha jól emlékszem azt mondtátok 25000 db van egy szériában és a 2 együtt nem kevés
Egy bankár 110.000 darab 16.500-nál vett certivel 715.000.000 Ft-os nyerőben ül még most is, ha nem adta el (és forgatta be csillió olcsóbb certibe, a haszonból meg maldívon szürcsölget). Van mit sajnálni rajta.
rajzoltam 2-3 perc alatt egy hetest https://kephost.net/p/MTg3NjU5OQ.png ezen jobban látható, hogy miért volt 27k a megálló. és hogy miért csattan ilyen erősen (visszaesett a kék sávba) lehetne a kéken vitatkozni, hogy nem teljesen érinti az aljakat, tetőket, a sáv közepén van: beleesett..... a háború előtti emelkedő csatorna alján van. Pont erre a 22000-re talpalt le. akkor 9250 átvitte 13250 visszatesztelte és jött a 8000 Technikailag a legfontosabb korrekciós szint 15500/15700. (a háború előtti csúcs, illetve aljak közvetlenül a háború előtt) Ha most esne megállás nélkül, kb. itt érné a vonalat. Szokása valakinek írni,h telelézerezem. Ezernyi vonalat lehetne húzni, majd vonalkázunk többet, ha átvitte a feketét. 17500 is egy fontos szint. 19000 is, mielőtt 15500-ig leérne (amit kétlek)
Miért ne lehetne akar 33k is év végére 4ig 2500-3000 ez kis száj karaté a trump és többi közt a brokik meg a remegőket lerázzák Kell shortos is mint te mert mikor fordul te löksz rajta jó pár % t Jó hétvégét azt hétfőre szép zöldet
Miért ne lehetne akar 33k is év végére 4ig 2500-3000 ez kis száj karaté a trump és többi közt a brokik meg a remegőket lerázzák Kell shortos is mint te mert mikor fordul te löksz rajta jó pár % t Jó hétvégét azt hétfőre szép zöldet
Egybankar, meg a többi, akkor volt -e értelme felvásárolni a long certiket. Most ünek 50%-os bukókban. Az erste nyomta kifelé őket, valakik azonnal megvették. Már 25e felett folytak el long certik a múlt héten.
Máskor azt mondtátok, hogy a nagy forgalom mutatja az irányt. Amikor long trendben szutykolt 2-3 MRD-al, az "korrekció", aztán jött a 10-15MRD akkor meg rakéta. Nem játszanak rá. Nem akarnak beragadni. Valaki még most is tartja a certit, mert hisz abban, hogy 30k lehet év végén. 1. vagy szerencséje lesz, és véget ér a pánik. 2. vagy nem lesz szerencséje a mostani 10x (1000%) nyerőt 50%-ra lebukja KO-val. Merthogy ezt csinálják a certik. Soldout certi ALL IN 100-200k, :senki nem dobja. P/E megvédte az OTP-t? Nem.
Szavazás párja: Belevettél-e az esésbe? Kicsi pakk is ér, hiszen ez most a nehezebb irány. Ha az elmúlt 2 nap esésében vettél részvénypakkot: fel Ha az elmúlt 2 nap esésében nem vettél részvénypakkot: le Saját szavazás: én ma 22.400 körül vettem.
Így van a nagy forgalom megöli az irányt Hamarosan megy vissza Ma csak rájátszanak a pici pánikra Ha ez mind short igazi menekülés lemne kb -15% lett volna
Így van a nagy forgalom megöli az irányt Hamarosan megy vissza Ma csak rájátszanak a pici pánikra Ha ez mind short igazi menekülés lemne kb -15% lett volna
Pont ezzel van a legnagyobb bajom. Ami most történik a világ tőzsdéin az 100% pszicho. A piacok nem egy kezdődő gazdasági válságot áraznak (egyenlőre semmilyen makrogazdasági adat nem támasztja alá, hogy az USA recesszióban lenne), hanem egy jövőbeni lehetséges gazdasági válságot, amit ennek a vadbaromnak a vámjai fognak okozni. . Álláspontom szerint két lehetséges forgatókönyv van: Vagy ráveszik ezt a hülyét a vámok visszavonására (csökkentésére) és akkor vérfürdő lesz shortoséknál, vagy a vámok tartósan fennmaradnak és globális recesszió jön, aminek hatására valami olyasmit fogunk látni a világ tőzsdéin, amit 1929 óta senki sem látott. . Én nagyon örülök neki, hogy március 12-én zártam az összes pozimat (300db Ricsi kivéltével). Kimaradtam ugyan a 27.000-ig tartó nagy rallyból de ezt a hetet látva egyáltalán nem bánom. . Eredetileg azt terveztem, hogy az április 11-i országminősítés után visszajövök swingtradelni, de egyenlőre szó sem lehet róla. . Az én stratégiám a következő: Vettem a Ricsi mellé pár ezer Appot és Telót csak osztira. Ez a teljes tőzsdére szánt tőkém 16%-a. A maradék 50%-a megy állampapírba, 50%-a várakozik cashben. Olyan időszak jön, amikor csak a biztos pénzre szabad rámenni. (oszti/kamat) . Itt most senki nem lesz okos, legfeljebb csak szerencsés.
OTP részvényesek ide!