27500-nál akarok leállni a certikkel, de azért ez nem szentírás. Attól is függ, hogy milyen árnál tör ki a béke, mert az egy 8-10%-ot hajt fel rajta nagyon gyorsan. Volt már egy 19500-as céláram tavaly , de olyan lendülettel ment 22k-ra, hogy új célárat szabtam, sőt, vettem hozzá 101, 102-t :D Viszont tegnap stratégiáztam kicsit és szerintem 10k db TL90-et megtartok és csak a kisebbeket, meg talán a telekom certiket váltom át alacsonyabb kockázatú megoldásokra.
kösd össze úgy,h érintse a tetőket. a túlhúzások miatt csalhat a sáv, tehát ez,h 1 percig sem élt a 27000. Tessék rajzold úgy,h "reális" képet mutass. Egy biztos, írtam: 27000-ig nem shortolnék. Bárki beállt shortra 27000-re?:D
Nagyszabású hekkertámadás érhette az Oracle-t, sok magyar cég is érintett lehet, A Forbes szerint összesen 140 ezer Oracle-ügyfél kerülhetett veszélybe, köztük a Mol, a Telekom, a 4iG, az OTP, a Budapest Bank (ami már a Magyar Bankholding része), a MÁV Informatika, az Index, az Opten, valamint a Digitális Állampolgársághoz tartozó alkalmazást fejlesztő Idomsoft is.
Volt egy "kalkulált" céláram (26400), de az már elesett. Nem azért számoltam, hogy majd ott zárok, hanem csak úgy. Talán már ide is beírtam, hogy: "a mának élek", és amíg nem esik érdemben, addig nem adom el. Ehhez van segítségül egy indikátorokból összeállított algoritmusom, ami nyilvánvalóan elmarad az optimális eredményektől.
Hamar kiállt minden árjegyző. Kötéslista alapján két kötés volt 1900 alatt: 1784-en 25 db 1874-en 100 db Nekem 1904-en sikerült, de csak 30 db-ra voltam bátor (long fedezettség mellett).
OTP részvényesek ide!