Kar hogy el lett üldözve az egy bankár ő biztos tudna válaszolni erre az kérdésre amin vitatkoztak. Mondjuk én szerettem olvasni amit írt érdekes megvilágításba helyezett néhány dolgot.
Ez nagyon szep csak shorttime se azt olvassa ki belole ami a teny. Nov 6 es nov 7 en volt a nagy megindulas. 1.1 millios napi forgalomban az 0.05 millios srv 4-5% forgalom. 95% mashonnan jott. Ugyanigy a 80k srv mellett 720 ezer MAS forgalom volt. . Az srv szep es jo de nem amiatt emelkedunk es nem az fogja meg.
Miért most indult a rakéta? Egész évben indulhatott volna, sőt 8k-ra se kellett volna letenni. Mennyi van még neki a 60 mrd-ból? Ott biztos lesz egy megálló, ha elfogy.
Az elmult 4 kereskedesi nap forgalma 2.3 millio volt. Ebbol volt 210.000 a sajat reszveny. (9% forgalom ) . A ts certi meg nem 180.000 volt. Jo ha 20-30-40.000 darab es kb aznap le is rendezte ha nem a kiutes orajaban. . De ha mar az igazi megindulast nezed akkor nov 6. An pl 1.1 millio volt a forgalom 1 nap. Masnap szinten.
Mondjuk én lelkes amatőr ligás vagyok meg kockáztatok 100 db ts57 vásárolni aztán vagy bejön vagy tanulók megint hogy a sort veszélyes játék nem való minden hülyének 😁 Szerencsére a múltkori tl97 és akció bőven fedezi ha rosszul döntök de bízom egy korekcióban
azon gondolkodom, hogy mi történik az árfolyammal, ha még vannak nyitva komoly SHORT pozik, amiket az elmúlt 2 hétben (vagy az elmúlt 2 évben) nyitottak, de még nem zártak - csak hangosan gondolkodom/spekulálok
OTP részvényesek ide!