Nem vagyok egy nagy szakértő, de én bárhogy nézem ezt a chartot, sehogy nem jön ki az hogy 5-ös előtt vagyunk még. Nálam a 17665 vagy mennyi volt az 5.csúcsa.
Kb. fél éve lehetett már tudni,hogy jó lesz a jelentés. Mondhatni " be lett árazva". Tesla és társai, általában a gyorsjelentés napján esnek, mert hiába a jó jelentés, ha a jövőkép borús. Az OTP jövője a kormány miatt lehet borús, talán valaki tud valamit, amit mi nem. Vagy nincs is semmi, csak a bizonytalanság. Telekom különadóját eltörlik-eltörölték, az OTP-jét miért nem törlik el? Vagy a MOL-ét? Az biztos,h adna neki egy lendületet, simán vinné 20+ fölé. Legutóbb 14700-ról esett 300-400 pontokat 2 napon át, "a semmire", majd utána Varga Mihály dumája levitte 13000 alá, mi ez, ha nem "bennfentes kereskedés" 14700-14000-ig (akár 13000-ig)? De ezt most engedjük el. Most 6 nap alatt 700-at. Én azt nem értem, ha valóban 20k jön, ki az, aki kiszáll az Elliot 5-ös előtt?
Nem mondanám,hogy nem változott semmi, mert a "letörést" követte egy megerősítő piros gyertya. Bár az is tény,h alig esett, csak 100 pontot. 16400 erre kell figyelni.
Nem változott semmi, de most már az ünnepig se nagy esésre se nagy feltámadásra nem számítok, elpöntyögünk itt tovább. Bét ugyanúgy, miközben a dax meglepően menetel felfelé. Aztán ráfordulunk az áprilisra és kiderül mit hoz a nyuszi. Bogyót, vagy tojót. :D https://ibb.co/FbJ7m40
OTP részvényesek ide!