Köszi tehat akkor ahogy zozo irta vegül is felfele kellene mennie hogy atörjük a 17390 et es akkor elesedik meglatjuk remelem elindul
Törölt felhasználó2024. 02. 17. 18:38
A certizést ebben az évben kezdtem OTPTL55-el egy alkalommal. 63 tranzakciónál tartok, ebből kettő volt részvény. Most már csökkenteni fogom. A Dax-al és az SP500-al inkább már nem foglalkozok, és a Bux TL, TS-t is elengedem, úgyis az OTP mozgatja azt. Na meg persze amelyik papírban van a legnagyobb forgalom. Nektek mennyi van ebben az évben?
Tomi21-nek is itt válaszolok. Egyszerűbb és könnyebb volt árbócót írnom, a zászlórúd csúcsa helyett!
Szóval a zászlórúd csúcsának
szintje a második ellenállás, ez lenne a megerősítés! Ezt követően,
már él" az alakzat, hogy meddig az majd kiderül! A lobogóból, a korrekciós
csatornából már kitőrt, de ez még kevés! Az alakzatnak trenderősítő szerepe van, ami jelen
esetben emelkedő trend! (elmélet) A gyakorlatban majd elválik, hogy beindul e,
vagy befullad! Ezért jobb megvárni a rúd ellenállásának áttörését is! Itt nem
oldalazásra játszunk, vagy vagy! 😊 Lehet egy rövidke
oldalazás, vagy egy le kör és kis füllel újra nekifutás...! Erre oda kell
figyelni, mert még nem teljes” így a zászló! Ha a korrekciót nézzük innen,
akkor ~17K környéke egy kis támasz, de van még alatta is hely, ha beszakadna..!
Cirka 2000 pont…! 😊 Azt azért ne felejtsük
el, hogy ebben a magasságban napon belül is lehet 600-800 pont elmozdulás!!
Tehát nehéz rövid pórázra fogni egy korrekciót, vagy egy közeli támasz szintet! Persze
ez felfelé is igaz. Legtöbbször hosszabb gyertya követi ilyenkor az ellenállás áttörését!
Értem :) én még tanulom a certizést, most tl90-el belenyúltam persze. Az első nagyobb zakó után biztos megfontoltabb leszek. Áttétet nem is annyira figyeltem, csak a kiütési árat.
En szeretem az 5-6 tokeattetet, azzal nyugodtabban alszok , igaz szazalekosan kisebb a haszon is de ezzel tudok elni :) . Nem vagyok telhetetlen. Ha ez osszejon most akkor februarig a kereskedos tokere vetitve 50% profit. Nesze neked allampapir 7%. Idenre 100% ot tuztem ki celnak :)
Te vagy az én emberem ez a beszéd én is így gondolom!
Törölt felhasználó2024. 02. 17. 16:08
Hétfőn nem lesz itt emelkedés. A Bitcoin esik, pénteken Amerika visszaesett. Ha hétfőn Japán is esik, akkor garantálva lesz az OTp-nek a 17.000. Az esés mértéke attól függ, hogy az OTP milyen árfolyamot akar megtámasztani. 17 vagy 16.850. Na és persze a továbbiakat is Amerika határozza meg.
Azt irta most mar az arbocot kel csinalni az arboc az a rud nem? Tehat innen mar felfele kellene menie persze nem azt jelnti hogy egyböl fel de kitört a zaszlobol. :) jol gondolom nem farkasfu? Miert menne vissza ha kitört?
Nem mindegy mikor vetted es meddig tartod. En voltam hulye hogy nem adtam el mindent 450 korul . De annyira megindult azt hittem megyunk meg es noncs tobblet certim. Most lemegyunk veszek es tudok realizalni legalabb 450 korul. Most savozas jon talan kicsit majd jelentes elott kitores. Richterben is erdekelt vagyok , ott jol allunk . Oti lemegy bovitek , ricsi nemsoka jelent ott 10 ezer kornyeken adok el. 1150 certi van ott.
Én rányitottam egy 59-et. Igaz várhattam volna egy napot, tegnapelőtt indult. Vsz túl sok idő van még jelentésig. Túl könnyen mondják a 18000, 18500-at, először legyen a 17 egy erős támasz, aztán támadjunk csúcsot megint. Igazán még vissza se tesztelte a 17-et. Arra a körre várok én spec :)
Van az ábrán két alj vissza nézhet akár odáig is, onnan vált akár 18k-ig. Attól függ, hogy mekkora a vételi erő, és oldalazhat is 200-akat kis forgalommal akár egész héten keresztül. Szerintem vissza néz egy picit.
OTP részvényesek ide!