Sztem is megy a profit kivét.16000 alá viszont komoly hír kell,hogy vigye.Ott már elkezdik venni.Addig lecsoroghat,tovább nem gondolnám.Ahhoz már nagy gebasz kell,hogy tartósan alámenjen.
"Osztom a véleményed, ez nem a hírre esik, hanem szép lassú lecsorgás, olyan elfogyott a vevők türelme szitu. Mivel nem volt vevő 17K felett, így megy a profit kivét." Az összes blue esik. Mindenütt profit kivét van?
15.500 vagy 14.200 én ezt gondolom most, aztán elvileg rakéta, de ez túl kiszámíthatónak hangzik, biztos lesz majd csavar benne bőven, míg elérjük a 20K valamikor.
Osztom a véleményed, ez nem a hírre esik, hanem szép lassú lecsorgás, olyan elfogyott a vevők türelme szitu. Mivel nem volt vevő 17K felett, így megy a profit kivét. 16400-as szintet kell figyelne, ha alá menne, begyorsulnak az események. Szerintem meg mitől ne menne alá? Harmadszor futunk már neki a szintnek.
ja megvan: A hirtelen hangulatromlás hátterében az áll, hogy az Európai Bizottság ma kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a szuverenitásvédelmi törvény miatt.
Ezek alapján a március 8-i rallynál várjuk vissza a jelenlegi szintre a papírt maximum. Érdekes, itt több ember is 19-20e környékére várta, mondjuk ők napok óta csöndben vannak... Érdekes lenne ha a TL89-et is kiütnék
Nekem nem ez a tapasztalatom, azonban elismerem, régebben próbálkoztak ilyesmivel nálam is. Volt amikor Aegon alapokkal szivattak az őskorban, gondolom az volt kiadva nekik, hogy x mennyiséget el kell elsózni.
Ha ezért öntik akkor újabb esete annak hogy az országkockázatot nyeli be egy olyan papír aminek profitja már egy ideje többségben külföldről jön. Kicsit ezzel is hűl az árfolyam legalább. Ahogy olvastam szar hír, de nem végzetes hiszen ilyen nem csak hazánk ellen szokott előfordulni, csak nyílván ahogy mérgesedik a viszonyt úgy ez is egy újabb lapát.
OTP részvényesek ide!