Eladtam inkább az összes TL90-et, majd újra építkezek lejjebb. Trükkös ez az erste árjegyző, amíg az alaprészvény 30 pontot esett addig a TL90 már 70-et. Fura nekem.
Hat mert nem estunk akkorat es addig ameddig illett volna. Sok hir volt sok vasarlas amik hiztak vagy tartottak az arfolyamot mikozben esni kellett volna. Igy most szembemegyunk a hangulattal. De elobb utobb aljat kell fogjunk es jelenteskor azt mondom 17 folott leszunk joval, kozel 18 kene. A gyengelkedes jo is , lesz honnan emelkedni. Van long certim de tl88 szoval kivarok barmit :D lent veszek meg hozza tobbet.
Az a gyanús,hog, a kinti ATH-zások semmilyen hatással nincsenek az OTP-re. Most éppen 17.400 körül kéne tartózkodnia.. Ha kint beindul a korrekció,mert bármikor beindulhat,akkor mi fogja megtartani az Otikánkat,ha most sem tud menni? Tavaly említettem,hogy ez az év nem lesz olyan sima emelkedő mint az előző..Akinek sima OTP részvénye van,az tartsa nyugodtan,sőt vegyen még hozzá,de a certisekre veszélyesebb idők jöhetnek...
Milyen jól jön most,hogy meg van még a shortom..A longoktól meg megszabadultam 17-nél.. Pedig pont fordítva akartam,a shortot zarni 16.200 körül,ha nem jön közbe az OrbánEU-s nap..De így se rossz..Akkor előre nem tudhattuk. Sokan értetlenkedtek,hogy miért van egyszerre mindkét oldal nyitva. Hát ezért..
Egyenlőre jelentése: pl matekban, amikor az egyenlet két oldalát egyenlőre hozzuk ki, vagyis azok valamilyen tevékenység után egyenlők lesznek. Az a szó, amit használni akartál, az egyelőre, aminek a jelentése nagyjából “most még”. Bocs, nem személyes, csak sok helyen látom, zavar. Bizonyára a helyesírás ellenőrző javította ki… Csak azt nem tudom, hogy akkor miért írta rövid ő-vel, de na… Bocs.
OTP részvényesek ide!