Ha viszont nem negatívan, hanem pozitívan tekintünk rá, akkor akár azt is mondhatjuk, h EU pénzek nélkül és ezzel a sok sajnálatos történéssel a világban is tudott 17k-ig emelkedni. Ez pedig nem igazán a gyengeség jele. És igen, bmikor jöhet vmi olyan gebasz a világban, ami sokkal lentebb viszi, és lássuk reálisan, h igen vannak kockázatok, de ennek ellenére bizakodjunk és legyünk pozitívak!
Nagy az öröm 17 ezer felett, korábban is nagy volt itt a vidámság. De miért ? EUs pénzek nem jönnek, és a tavalyi 2 háború mellett van a feszültség a Vörös tengernél, illetve a héten kezdődő irani-pakisztani konfliktus. És még csak január közepe van. 14 ezer Ft alá várom a papírt
nyilvan nem volt okos dolog. senki nem mondta. de az okos dolog h 4000-re varjak az OTP-t evek ota itt paran? akiknek sose eleg olcso.. azok mennyit is kerestek az elmult evekben? :D akik a nagy beszallot varjak... nullat. en belevetem 8800-nal. duplazott az a pakkom? sejtem neked sose volt rossz pozid, vagy ha volt akkor zartad, forditottal, 20x annyit kivettel. blablabla.. sok ilyen ember volt ezen a forumon. ilyenre a valaszom h tedd be datummal a kotesed, darabszam nelkul mert nem a zsebedben akarok turkalni, csak neha azert jo visszaigazolni azt amit állítanak itt páran magukról.
A stop meg véd? Hányszor írták a nagyok, hogy akkor van baj ha átugorja. Persze jó a stop, csak mikor? Van egy leszúrás és megy a pepper. De ha válság van jó lehet. 14,15 ben mindegy volt hol vettem...3280 ? Az volt az alja?
Bevallom én is némi csökkenést vártam és korrekciót, úgy 16500 ig, ebben az esetben még mindig vettem volna természetesen longra, de így sincs gond, mivel tartom a meglévő részvényeket amíg csak lehet, nem titok átlag áram kb 12.600.- Ft
Hát ki kell bírni. Én 10 évig ültem egy papírban, hogy ne bukjam el szinte a teljes összeget. Ahogy esett, pár évente vettem hozzá valamennyit, máshogy soha nem jött volna vissza a befektetett összeg. Másik kettőből kiszálltam, na azt nem kellett volna. Most is bukóban vagyok a bef. tanácsadómnak és saját hibámnak köszönhetően a részvényeimben, de nem eladni fogok.
Nem vagyunk egy hullámhosszon, nem egy malomban őrölünk. . Napok óta extrém kis tf-en nézem a chartot (ticken), néhány száz forintos elmozdulásokra figyelve. Látszott, hogy nem úgy megy fel ahogyan Fibonacchi megrajzolta. Felmegy csak nem úgy. Majd később. Ha visszaolvasol írtam is, hogy nem a fellel, hanem a hogyannal van bajom. Betettem rajzot is, hogy miért gondolom azt. Rajzban kifejezve https://invst.ly/131ymm . Azok a fránya időtávok ... A le az mindenkinek már armageddont jelent? 100 forint az nem le? Ehh ...
Kèt kör shorttal csináltam egy kis aprót a napokban , egy keveset vettem ma újból.... De most nem tudom eldönteni , hogy a certit ettèk meg ....vagy átütötte a 17k-t , mint a sz*rt
OTP részvényesek ide!