"nagy trader ja..." Borítékolom, hogy többet keresett, mint te a shortokkal. :) "Ha nincs a külföldi rally november óta" Van egy olyan mondás, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni. :)
hosszú távon jó tréder neki mindegy hova megy le, utána úgyis meglesz a 20k, és csak nyer vele és a részvénypiac egyszerre mozog mindenhol, olyat mikor láttál hogy európa hetekig emelkedik, miközben amerika vagy ázsia hetekig esik?
annyira jó trader, hogy 12-13 ezernél vételre buzdított és nem egyszer utána 9xxx volt...ez igen kérem....akinek volt stopja többször mínuszban bukott 10-20 %-ot, nagy trader ja... Ha nincs a külföldi rally november óta (minden ATH-ra futott) akkor lett volna nagy trader, hogy anélkül fel jön ide, így ez csak ment a piaccal.....
900 nál már nullán vagyok. Tegnap amikor nem boldogult kb a 950 es szinttel se akkor vettem, aztán hirtelen beugrott jópár milliárd vétel fél óra alatt. Ma meg folytatják.
10k alatt ajándék volt valóban, de szerintem azt kevesen gondoltuk volna, hogy ilyen hamar duplázni fog. Bitang erős ez. És Sanyi bácsi bizony jó tréder.
Én is ezen bosszankodok, amikor a teljes pénzügyi vagyonom kb. 30%-át tavaly ősszel pmáp-ba tetem, pedig csak még több otp-t kellett volna tolni. No, persze így se rossz, csak többet kellett volna tenni otp-be. Most leginkább csak bambán nézek ki a fejemből. :)
:) Dehogy játszik! Messze elmaradt a célárától a visszajövetel, úgyhogy az már kuka. Van itt szint 17 250 környékén is, de van még följebb is. Egyiken majd megáll egy kis ideig ...
Köszi, de fussunk neki még egyszer. Azt írod "fizettetik meg". TS certi esetén én kapok kamatot. Akkor kivel fizettetnek meg kik és mit? . Volt időszak, amikor a TS certik után is én fizettem. A háború előtti csúcs óta van ez másképp. Én arra gondolok, hogy az Erstének van egy adag beragadt részvénye 19k környékéről és fizet inkább érte csak nálam legyen és ne nála.
csak,h én is írjak RSI-ket, hetes RSI 79, de nem mutat divergenciát. Még csak nem is hiperbolikus emelkedés. Támaszról támaszra, ellenállásról ellenállásra. hónapos RSI 75-öknél fordult, ez még 70 alatt van. Lehet igazad,h fordul 150-200 pontot. Inkább a longot tartottad volna 15500-tól, értem,h nem hiszel a "végtelen emelkedésben", senki sem. Nem érdemes mindig ki-be ugrálni. Ha ránézek a chartra, köv igazi megálló 17800, 18200, 18600, ATH. Nekem nincs pozim, tudom, így könnyen kritizálok. "Trend is your friend", általában.
OTP részvényesek ide!