Már betankoltam. Valószínűleg az lehetett a gond, hogy a tengerentúlra az jutott el, hogy lesz bankadó. Ezért nem jó amikor össze-vissza nyilatkoznak emberek.
Én óvatos lennék még! Nekem ez csak egy kör volt le. Lehet lesz még egy. Esés előtt mindig van egy szép nagy visszateszt. Zárásban mutatkozik majd meg. Ha nem húzzák 13 ezer alá akkor mehet fel. De addig én nem igen mernék venni. Szerintem ez még nem dőlt el!
szerintem meg ne igazold a magad vételét azzal, hogy másnak azt sugallod - megbánod. Mindenki maga tudja. Ám azt ne feledd, ekkora esés nem marad folytatás nélkül.
En egy jo tl beszallora varok , valahogy nem erzem ezt annak , tekintve reggel elegge lefele kezdtunk szo szerint mint a ko majdnem , nem sok kellett hogy begyorsuljunk. Multheten itt rontottam el vettem mert azt hittem mar felfele megyunk , de ez nem most lesz, semmi nem tamasztja ala a tartos emelkedest , max egy rovidet, de azutan jon az eses, valoszinu az lesz amit maci irt boli kozepet megerintjuk es lemegyunk kicsit. Kerdes mennyit mert tl87 lotavolban van.
És hajlamos vagy elfelejteni a lényeget, hogy OTP régiós bank. Ha 2000-t esett varga és hasonló ostoba emberek miatt, akkor a magyar részleg 30%-t elvesztette, azért az nem kevés ám. Még varga sem bír akkora hatalommal, hogy hazavágja az egész céget, csak begyorsította az esést és kész. 2 nap még így is nagyon nagy teljesítmény volt, főleg, hogy nagyjából kicsinálta magát politikailag.
OTP részvényesek ide!